Marian Drăgulescu, anunț important la Gala Mari Sportivi ProSport 2023. În ce calitate va fi prezent la Jocurile Olimpice de la Paris. VIDEO

Publicat: 15/12/2023, 17:34

Marian Drăgulescu a fost prezent la Gala Mari Sportivi ProSport 2023 și a anunțat că va fi alături de sportivii români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. La marea competiție din 2024, fostul campion va „juca” doar rolul suporterului: „Să știți că și eu voi fi acolo, nu în calitate de sportiv, ci în calitate de urmăritor și susținător al sportivilor noștri”.

Drăgulescu este un nume uriaș al gimnasticii mondiale. E medaliat olimpic, multiplu campion european sau mondial și a dat numele unui exercițiu extrem de dificil, ce este cunoscut acum ca „săritura Marian Drăgulescu”.

A primit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa I-a pentru performanța de la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Londra, în 2009. În același an a fost desemnat cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv Dinamo.

Marian Drăgulescu, mesaj la Gala Mari Sportivi ProSport 2023: „Să știți că și eu voi fi acolo, la Jocurile Olimpice de la Paris”

Marian Drăgulescu, la momentul adevărului: povestea săriturii ce-i poartă numele, modelul carierei sau care e medalia cea mai dragă.

„Doamne ajută, le doresc succes tuturor (n.red. – să obțină cât mai multe medalii la JO Paris 2024), să fie sănătoși și motivați până la Olimpiada de la Paris. Să știți că și eu voi fi acolo, nu în calitate de sportiv, ci în calitate de urmăritor și susținător al sportivilor noștri. Le urez mult succes și voi striga din tribune, pentru a-i susține.

Fiecare disciplină a avut momente frumoase și unele de reconstrucție…mai puțin frumoase. Avem un singur gimnast calificat la Paris, mai sunt șanse și pentru alții să se califice, vedem ce va aduce anul viitor. Avem și echipa feminină calificată și sperăm să facă o figură frumoasă” a declarat Marian Drăgulescu, la Gala Mari Sportivi ProSport 2023.

Avem și copii talentați. În viitor aș vrea să avem cât mai mulți practicanți ai acestui sport frumos, dintre care să putem face și o selecție cât mai mare și astfel să găsim cât mai multe talente. Mi-aș dori să mai apară un român care să dea numele unui exercițiu din gimnastică, ne dorim cu toții. Gimnastica nu se termină nici cu Drăgulescu, nici cu Urzică, nici cu Dan Grecu și sper să continue mulți ani de acum încolo – Marian Drăgulescu

Fostul gimnast a vorbit și despre echipa națională a României, care s-a calificat la EURO 2024: „Da, aștept cu nerăbdare. O să am emoțiile suporterului, dacă până acum le-am avut pe ale celui care a fost în arenă. O să fie emoții frumoase și îmi doresc din tot sufletul ca naționala noastră să treacă de faza grupelor. Sper să prindă încredere în ei…Trebuie să muncească foarte mult pentru asta (n.red. – pentru calificare), iar noi cei de acasă să fim alături de ei”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto