Miliardarul Ion Țiriac a vândut Turneul de la Madrid

Miliardarul Ion Țiriac a vândut Turneul de la Madrid
Publicat: 06/12/2021, 16:09

Miliardarul Ion Ţiriac vândut turneul de la Madrid către IMG. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Madrid Open. Este una dintre cele mai importante tranzacţii din tenis, care se va finaliza în primul trimestru al anului următor.

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid către IMG, o companie deţinută de grupul Endeavor. Compania organizează și alte mari evenimente: Miami Open, Professional Bull Riders (PBR), WGC-HSBC Champions, Frieze art fairs, New York Fashion Week: The Shows, Hyde Park Winter Wonderland, Miss Universe sau Taste Festivals.

„IMG, o companie Endeavour și lider global în sport, evenimente, media și modă, a anunțat astăzi că a încheiat un acord definitiv cu Super Slam Ltd și afiliații săi pentru a achiziționa turneul de tenis Mutua Madrid Open și turneul de golf Acciona Open de España. Tranzacția este de așteptat să se încheie în primul trimestru al anului 2022, după ce va primi aprobarea ATP și WTA”, se arată într-un comunicat publicat pe madrid-open.com.

Turneul Mutua Madrid Open, unul dintre cele 9 evenimente ATP Masters 1000 şi patru WTA 1000, se va alătura suitei de turnee de tenis deţinute de IMG.

”Turneul Mutua Madrid Open va fi o adiţie importantă la portofoliul de evenimente globale. Aşteptăm să folosin reţeaua extinsă media, parteneriate de branding şi retail pentru a adăuga valoare producţiei, la fel cum am făcut cu Miami Open”, a spus Sam Zussman, Co-preşedinte pe divizia de Media şi Evenimente a IMG.