Adrian Mutu și Cristi Săpunaru, scut în jurul lui Horațiu Moldovan! Portarul a gafat în derby-ul Petrolul – Rapid, 1-0. „Rămâne cel mai bun din țară”

Publicat: 14/08/2022, 11:12
Actualizat: 14/08/2022, 11:14

Petrolul Ploieşti a învins cu 1-0 pe Rapid, în derby-ul etapei a 5-a a Superligii.

Golul a fost înscris de Gheorghe Grozav în minutul 23. Mingea şutată din afara careului a fost scăpată în plasă de portarul rapidist Horaţiu Moldovan.

Antrenorul Adrian Mutu și jucătorii echipei din Giulești au comentat despre partida de sâmbătă seara, de pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Mutu și Săpunaru, scut în jurul lui Horațiu Moldovan!

Petrolul a reuşit a doua victorie consecutivă şi a urcat în clasament de pe locul 11 pe 7, având șapte puncte.

Rapid se menţine pe locul doi, cu nouă puncte, cel puţin până la finalul ultimelor meciuri ale etapei.

„Am pierdut, rămânem cu zero puncte, dar cu o evoluție consistentă. Din păcate, nu am reușit să înscriem. Nu mai are rost să spun eu ce s-a întâmplat la Moldovan. S-a întâmplat, el rămâne cel mai bun din țară. Cred ca am fost agresivi, am dominat tot meciul, am avut și ocazii de a da gol. Pentru o echipa care se apără cu 10 în fața careului. Eu altfel văd fotbalul, dar la echipe de genul ăsta scopul scuză mijloacele”, a spus Adrian Mutu, după meci.

Liderul din teren al celor de la Rapid, Cristi Săpunaru, a precizat: „Ce să zic? Înfrângere nemeritată, s-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Nu că m-a deranjat, dar am pierdut când ei au avut jumătate de ocazie…Toată echipa e în spatele lui Horațiu, cu sfaff-ul, cu suporterii, cu toți. I-a sărit mingea, se mai întâmplă. Nu vă mai aduceți aminte când ne-a salvat în multe meciuri?”

Petrolul: Vîlceanu – Meijers, Tamaş, Huja – Pashov, Tavarez, Seto (Cebotaru ’54), Ţicu – Cioiu (Măzărache ’61), Ivanovski (Irobiso ’87), Grozav (Dumitriu ’86). Antrenor: Nicolae Constantin

Rapid: Moldovan – Junior Morais, Săpunaru, Iacob, Ştefan – Kait (Albu ’70), Crepuljia – Sefer (Pănoiu ’55), Ciobanu (Ioniţă ’55), Papeau (Măţan ’70) – Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Marius Cristian Marchidanu (Brăila)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) – LPF.