(P) Cele mai bune agenții de pariuri sportive online

Publicat: 14/03/2016, 16:38

Statisticile Google ne arata ca peste 150.000 romani cauta in fiecare zi ponturi la pariuri sportive. 1.000.000 de utilizatori cauta lunar „Casa Pariurilor”, 823.000 cauta „Superbet”, in jur de 246.000 cauta „Stanleybet” si asa mai departe. Ca si comparatie, Tragedia din Colectiv a atras in luna Octombrie a anului trecut, undeva sub 400.000 de cautari chiar in luna de varf, sau „Simona Halep” care atrage aproximativ 300.000 de cautari lunare iar expresia „Isis” doar 90.000 cautari lunare intr-o luna de varf a anului trecut. Asadar, putem spune cu usurinta ca evenimentele sportive reprezinta potentiale surse de venit pentru o buna parte din populatie.

Si chiar daca tara noastra a reusit sa inghesuie 70.000 de aparate de tip slots pana in prezent, romanii sunt parca din ce in ce mai atrasi de pariuri online, mai ales dupa reglementarile puse in vigoare la sfarsitul anului trecut. Dintre cele 19 agentii licentiate, numai jumatate dispun de o platforma de joc functionala. Haideti sa aruncam o privire asupra celor mai bune oferte din piata:

Unibet – Pariu 100% fara risc, pana la 150 RON

Celebrul operator international din Malta este probabil cel mai important nume din industrie, prezent si la noi in tara. Unibet si-a aratat interesul fata de publicul romanesc de foarte multa vreme, fiind printre primele case de pariuri online care ofereau suport si in limba noastra materna.

La gala International Gaming Awards din 2014, Unibet a fost desemnat Operatorul de Pariuri Sportive al anului 2014. In 2015, pe langa titlul de Operator de Pariuri Online al anului, agentia a mai primit si alte distinctii importante, printre care: Operatorul In-Play Pariuri al anului (IGA), Premiul pentru inovatie in poker (EGR si EP) etc.

Oferta celor de la Unibet include peste 30 de sporturi, fiind cea mai completa de pe piata actuala. Cotele sunt si ele pe masura, iar impreuna cu ofertele promotionale nu fac decat sa intareasca standardul de calitate pe care gigantul operator si-l propune.

Unibet ofera un pariu gratis de 50% din primul pariu efectuat, in valoare maxima de 150 RON. Insa, prin intermediul link-urilor de pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania, putem beneficia de o oferta de ori mai buna, si anume de un pariu fara risc, reprezentand 100% din miza primului nostru pariu.

Fortuna – 50% bonus la prima depunere pana la 100 RON

Operatorul originar din Cehia a intrat pe piata romaneasca odata cu implementarea noului sistem de licentiere, pus in aplicare in urma ordonantei de urgenta 77/2009 si actualizata de guvern prin legea 124/2015.

Celebra agentie din Europa Centrala si de Est a debutat intr-un mod cat se poate de spectaculos, achizitionand 400 de puncte de lucru de la cel mai mare operator local din acea perioada, PublicBet, brand detinut de Public Games SRL. Lucrurile nu s-au oprit insa aici; Fortuna a deschis alte 200 de agentii in urmatoarele luni, ajungand in momentul de fata la peste 600 de locatii in tara.

Insa pe langa toate acestea, Fortuna a investit in egala masura si in platforma de pariere online. Pasionatii de bilete cu sistem au fost rapid atrasi de miza minima impusa de Fortuna, si anume 0,10 Euro per bilet sau varianta din sistem.

Chiar daca pachetul de bun-venit oferit de agentie nu este unul spectaculos: un pariu gratuit in valoare de 25 RON, comunitatea pariorilor din Romania a obtinut o oferta incredibila, valabila pentru noii utilizatori. Un bonus de 50% din prima depunere, in valoare maxima de 100 RON ii asteapta pe toti cei care se inregistreaza prin PariuriX.

De asemenea, Fortuna tine foarte mult sa-si fidelizeze clientii si ofera numeroase pachete promotionale de care pot beneficia si utilizatorii deja inregistrati. Printre acestea, metionez bonusul pe profit de 5-60% pentru pariuri multiple care contin minim 6 evenimente si bonusul de fidelitate pentru utilizatorii care pariaza de pe mobil sau tableta, care poate fi activat de 7 ori la fiecare interval de 30 de zile.

NetBet – Bonus de 100%, pana la 300 de LEI

Sutele de mii de romani care cauta zilnic pronosticuri pentru pariuri pot naviga cu incredere si pe pagina acestei case de pariuri. Acolo vor gasi ponturi date chiar de fostul fundas al legendarului club Chelsea Londra, Dan Petrescu, oferite in calitate de ambasador al grupului.

Comunitatea pariorilor a obtinut o oferta imbatabila si pentru simpatizantii acestei agentii. Un bonus de 100% pana la 300 RON. Orice persoana care are minim 18 se poate inregistra prin link-urile disponibile pe site-ul comunitatii, si poate beneficia de acest bonus. Dupa depunerea celor 300 RON, jucatorii trebuie doar sa ruleze suma o singura data pentru a activa bonusul.

De asemenea, daca pariati de pe mobil o suma de pana la maximum 40 RON si veti primi un alt bonus, care este echivalent cu miza respectivului pariu.

SportingBet – Pariu 100% fara risc, pana la 300 RON

Operatorul britanic nu are nevoie de prea multe prezentari, intrucat isi desfasoara activitatea in peste 200 de tari de pe intregul mapamond. Mai mult decat atat, numele celor de la Sportingbet s-a intiparit in mintea microbistilor inca de pe vremea in care casa de pariuri sponsoriza cea mai populara echipa de fotbal a Romaniei, Steaua Bucuresti.

Comunitatea pariorilor i-a facut din nou fericiti pe milioane de romani, obtinand si la Sportingbet o promotie fabuloasa, disponibila in mod exclusiv prin link-urile de pe site-ul comunitatii: un prim pariu, 100% fara risc, in valoare de pana la 300 RON.

888sport – Profit triplu la primul pariu

Telespectatorii care obisnuiesc sa urmareasca partidele de snooker sunt deja familiarizati cu brandul 888. Insa, poate ca operatorul din Gibraltar nu este printre cei mai cunoscuti pe plan local.

Pachetul de bun-venit propus de 888sports este reprezentat de un bonus triplu al profitului obtinut pe primul bilet plasat. Miza maxima este de 10 EURO, insa bonusul poate sa se ridice pana la nu mai putin de 5000 de lire sterline, fapt pentru care aceasta oferta nu este deloc una de neglijat!

Si tot comunitatea pariorilor te invata si cum poti sa joci la pariuri sportive online, prezetand toate informatiile legate de deschiderea unui cont, depuneri si retrageri precum si multe altele ghiduri si tutoriale, menite sa transforme un incepator, intr-un adevarat profesionist.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata