Președintele FRF îl atacă pe Mircea Sandu cu „Moș Crăciun”

Președintele FRF îl atacă pe Mircea Sandu cu „Moș Crăciun
Publicat: 21/12/2015, 17:59

„Am discutat și despre acest lucru și cred că cunoașteți solicitarea fostului președinte. Eu cred că cel mai în măsură să-i răspundă la această scrisoare este Moș Crăciun. Prin urmare îi recomand să-i scrie lui Moș Crăciun, dar cred că și el este cam ocupat în aceste zile, pentru că trebuie să aibă grijă de copii. Lucrurile sunt simple, a fost o conferință de presă intens mediatizată în care a susținut sus și tare că renunță la orice, că denunță unilateral contractul. După care a trimis federației această înștiințare, am luat act de ea și bineîntâles că nu se mai fac plățile acelei rente viagere. Înțeleg că odată cu venirea Crăciunului, și toți ne gândim la cadouri, am primit această notificare”, a declarat Burleanu, la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

Referitor la suspendarea președinților FIFA și UEFA, Joseph Blatter și Michel Platini, din toate activitățile fotbalistice, pentru opt ani, Burleanu a afirmat: „Nu știu care va fi impactul general. Noi însă rămânem fermi, am anunțat la precedentele alegeri că susținem un contracandidat al lui Blater. Astăzi suntem puși în situația în care să-l susținem pe Giani Infantino pentru funcția de președinte FIFA”.

Oficialul FRF și-ar dori ca în 2016 să se reducă numărul greșelilor de arbitraj. „Am avut un raport al CCA și cred că lucrurile se pot îmbunătăți. Cred că ar trebui însă să ne bucurăm în aceeași măsură pe cât criticăm. Îmi doresc să nu mai avem în 2016 atât de multe greșeli de arbitraj. S-a discutat și despre situația cartonașelor galbene, ce se întâmplă în momentul în care echipele intră în sistemul play-off și play-out și s-a decis ca acestea să se anuleze și să se ia de la zero”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Președintele federației este încrezător în ceea ce privește acceptul conducerii tehnice a FC Steaua de a permite jucătorilor „roș-albaștri” să participe la cantonamentul din această iarnă al echipei naționale: „Sunt convins că vom ajunge la un consens, pentru că Steaua este conștientă că are nevoie de jucători în acest cantonament, pentru că orice prezență înseamnă sume de bani care vin. În plus, Steaua nu mai este angrenată în competițiile europene. Și în momentul actual obiectivul național se numește echipa națională. E lesne de înțeles că asta trebuie să fie prioritatea care să ne ghideze toate acțiunile”.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal Mircea Sandu a informat printr-o adresă conducerea FRF că nu acceptă condițiile forului privind desființarea contractului de rentă viageră pe care îl avea ca președinte de onoare și solicită respectarea integrală a înțelegerii, se arată în documentul obținut de MEDIAFAX.

Având în vedere faptul că noua conducere a FRF nu a acceptat oferta lui Sandu de încetare a contractului, acesta a comunicat federației că retractează intenția de denunțare unilaterală.

Totodată, Mircea Sandu somează FRF „să procedeze la executarea integrală a contractului aflat în vigoare, cu efectuarea tuturor prestațiilor datorate începând cu data de 12 august 2014, de la care nu s-a mai realizat plata rentei”. În caz contrar, fostul președinte al FRF își rezervă dreptul de a solicita drepturile în instanță, cu dobânda legală de întârziere și cu costurile procedurii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom