Reacție surprinzătoare după moartea lui Nae Manea: ”L-a afectat plecarea asta de la Rapid. Valerii Moraru ăsta e patron? Cum să-i zică lui Manea că nu mai are nevoie de el?”

Reacție surprinzătoare după moartea lui Nae Manea: ''L-a afectat plecarea asta de la Rapid. Valerii Moraru ăsta e patron? Cum să-i zică lui Manea că nu mai are nevoie de el?''
Publicat: 17/12/2014, 11:38

„L-a afectat plecarea asta de la Rapid. Pentru că era rapidist, iar acest om, pe care nu îl cunosc, Moraru, pe care dacă l-aș vedea aici i-aș da în cap, să îi zică lui că nu mai are nevoie de el? Cine e ăsta, Moraru? Patronul Rapidului pe care îl duce în Divizia B? Păi ăsta e patron? Cum să zică de Nae Manea că nu mai are nevoie de președinte? Când Nae a mâncat gazonul de pe Giulești. Și am auzit că are să îi dea niște bani și acum (n.r. – Valerii Moraru lui Nicolae Manea)”, a spus fostul internațional, care a depus o coroană de flori la sicriul lui Nicolae Manea.

Lupescu a adăugat că Nicolae Manea, pe care l-a antrenat în anii ’70, a fost unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului Rapid. „E foarte trist. Nu credeam că un om se poate duce într-un timp așa de scurt. Nae Manea a fost un jucător extraordinar, un rapidist de mic copil. A avut oferte să plece la Steaua, la Dinamo, afară… Dar el era cu Rapidul. A fost unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut Rapid”, a menționat Nicolae Lupescu, în vârstă de 73 de ani.

Team managerul formației Rapid, Dănuț Perjă, a declarat că fostul președinte Nicolae Manea a avut o mare contribuție la promovarea echipei în Liga I în această vară. „Ultima oară când l-am văzut era vesel, glumea, așa cum a fost mereu. Nici nu îți dădeai seama că poate să sufere de o boală așa de gravă și să îl pierdem într-un timp așa de scurt. E ceva incredibil ce s-a întâmplat cu nea Nae. Toată suflarea rapidistă îl regretă pentru că am pierdut un om de caracter. Tot timpul când erai în preajma lui nu puteai să fii decât vesel. A făcut bine tuturor, jucătorilor, colaboratorilor, dar uite că viața nu e dreaptă cu fiecare. Împreună cu el am promovat Rapidul în Liga I. El a avut o mare contribuție la promovare și își dorea din suflet să se salveze Rapidul de la retrogradare în acest sezon”, a precizat Perjă.

Mijlocașul echipei giuleștene, Alexandru Coman, a afirmat că va avea întotdeauna respect pentru Nicolae Manea, antrenorul sub comanda căruia a debutat la Rapid. „Este o veste tragică pentru toți cei care l-am cunoscut. A fost un om vesel care a încercat să ajute pe toată lumea cât a putut. Din păcate acum nu mai este… Îmi aduc aminte de primul meu meci, când m-a debutat la Rapid într-un meci cu Urziceni, cum mă ținea de gât. Pentru mine a fost mereu mai mult decât un antrenor, a fost un tată. El m-a promovat și m-a ajutat, chiar și atunci când era plecat de la Rapid. Merită respectul tuturor și sper ca o parte din stadion, o tribună, să îi poarte numele pe viitor. Problemele de la Rapid și plecarea lui l-au consumat foarte mult. Cred că ușor-ușor dispare spiritul Rapidului, au plecat mulți rapidiști de la club. Alții, ca nea Nae, nu mai sunt alături de noi. Nu știu ce va fi în viitor”, a precizat Coman.

Foști și actuali jucători ai FC Rapid, printre care Nicolae Lupescu, Ioan Goanță. Dănuț Perjă, Alexandru Mișa, Alexandru Coman, Ionuț Voicu, Liță Dumitru, reprezentanți ai AFAN și CS Rapid, staful tehnic și administrativ al clubului Concordia Chiajna, format din Marius Șumudică, Cezar Zamfir, Cristian Petre, Costel Orac, Dumitru Mihalache și Cristian Minea, au depus coroane și au aprins lumânări la sicriul lui Nicolae Manea, depus la Bisera Sfânta Vineri-Nouă din București.

Fost jucător, antrenor și președinte al clubului Rapid, Nicolae Manea a încetat din viață, luni dimineață, la vârsta de 60 de ani. El va fi înmormântat, joi, în cimitirul Străulești 2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”