Rusoaicele violente se pregătesc să deturneze Cupa Mondială și vor să le facă zile negre fanilor englezi. „E mai ușor decât prepararea unei supe de sfeclă”. Imagini în premieră de la antrenamentele „de încălzire”

Rusoaicele violente se pregătesc să deturneze Cupa Mondială și vor să le facă zile negre fanilor englezi. „E mai ușor decât prepararea unei supe de sfeclă. Imagini în premieră de la antrenamentele „de încălzire
Publicat: 12/04/2018, 11:22

Un clip video prezintă momentul în care mai multe femei din grupuri rivale iau parte la „bătăi organizate de încălzire”, scrie dailystar.co.uk.

Mai mult, unele se alătură huliganilor de sex masculin, în ciocniri violente, desfășurate în păduri și zone industriale. Imaginile au apărut pe site-uri dedicate ultrașilor ruși. Într-o secvență, fanii de sex feminin ai echipei Zenit Petersburg se luptă – într-o pădure – cu susținătoarele CSKA Moscova.

Mulți utilizatori le-au îndemnat pe rusoaicele violente pasionate de fotbal să îi ia în vizor pe fanii englezi. „Aș vrea să văd 150 de femei bătându-se cu englezii beți”, a comentat unul dintre susținătorii ultrașilor ruși.

Una dintre participantele la aceste „lupte de încălzire” a scris: „O să-i așteptăm pe oaspeții noștri străini la Cupa Mondială din 2018″.

Aceste grupuri de femei au nume precum Banda Slavianki, Fetele Regionale și Echipa de Asalt.

Microbistele violente se laudă că agresarea unui „inamic” este „mai simplă decât prepararea unei supe de sfeclă” – o mâncare rusească tradițională.

Experta în arte marțiale Victoria, din Banda Slavianki, care are legături cu Spartak Moscova, a declarat: „Nu există o istorie a găștilor de fete. Este inițiativa noastră. Am înființat grupările de ultrași și am organizat grupul de fete. Nu doar bărbații pot face asta. Nu poți trăi fără să fii rănit și toată lumea știe că vor exista și victime”.

Neo-nazista Olga Kuzkova, în vârstă de 22 de ani, membră a grupării care susține CSKA Moscova, a spus: „Pe primul loc este echipa de fotbal, culorile ei. Pe locul doi este scutul brațelor noastre. O să luptăm până la capăt”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase