Simona Halep, prima declarație după ce a fost învinsă de Kerber

Simona Halep, prima declarație după ce a fost învinsă de Kerber
Publicat: 25/10/2016, 18:32

Simona Halep a pierdut, marți, meciul cu Angelique Kerber (poziția 1 WTA), scor 4-6, 2-6, în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, disputat în sală. Sportiva originară din Constanța crede că a jucat bine, dar că a fost ineficientă.

„Cred că puteam să câștig primul set, am revenit bine în joc, dar nu am concretizat punctele decisive. Astăzi, am ratat multe șanse, dar ea a jucat fantastic. Este foarte puternică pe picioare și se mișcă foarte bine. Ea a meritat să câștige, recunosc, dar trebuie să trec peste și să merg mai departe acest în turneu. Cu siguranță, am jucat prost cu forehand-ul, am ratat mult.

Când joci împotriva ei, trebuie să aștepți, să ai răbdare, pentru că se mișcă bine, returnează toate mingile, nu ratează și trebuie întotdeauna să o iei de la început. Cred că am făcut un meci bun, doar că am ratat foarte mult când trebuia să închid punctul”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă, după meciul cu liderul mondial.

În ultima partidă din faza grupelor, Simona Halep o va întâlni pe Dominika Cibulkova (Slovacia, poziția a 8-a WTA), pe care vrea să o învingă și să avanseze în semifinalele competiției de la Singapore.

„Mai am încă o șansă să mă calific în semifinale și abia aștept să joc următorul meci. Vreau să dau tot ce am mai bun, să joc mai bine decât astăzi și să lupt. Mă aflu aici dintr-un singur motiv: să câștig fiecare meci. Va fi puțin diferit. Ea nu se mișcă la fel de bine precum Kerber și de fiecare dată când joc împotriva simt că pot să închid punctul. Va trebui să fiu agresivă și să fiu atentă la fiecare punct. Ea este o luptătoare și trebuie să îmi păstrez concentrarea”, a adăugat Simona Halep.