Simulările arată că Brazilia va câștiga Cupa Mondială la fotbal

Simulările arată că Brazilia va câștiga Cupa Mondială la fotbal
Publicat: 14/06/2018, 10:12
Actualizat: 20/03/2019, 15:48

Același studiu realizat de specialiști de la Goldman Sachs prezice că MAREA BRITANIE va ajunge în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal 2018, unde va fi zdrobită de către GERMANIA.

Predicțiile legate de câștigătoarea Campionatului Mondial de Fotbal 2018 au fost realizate după ce inteligența artificială a fost „hrănită” cu informații despre strategiile echipelor, punctele tari și punctele slabe ale fiecărui jucător, cât și rezultatele recente ale echipelor.

Conform Mail Online au fost realizate peste un milion de simulări pentru prezicerea parcursului fiecărei echipe din cadrulCampionatul Mondial de Fotbal 2018. Pe de altă parte, o altă inteligență artificială din cadrul Universității Dortmund din Germania a utilizat statistici convenționale și învățarea mecanică pentru a identifica cine va fi adevăratul câștigător al Cupei Mondiale din 2018. Modelul german a prezis că SPANIA are cele mai mari șanse să câștige Cupa Mondială Fifa 2018, cu un procentaj de 17,8%, după ce au fost realizate 100.000 de simulări. Însă, dacă Germania ajunge în sferturile de finală la ale Campionatul Mondial de Fotbal 2018 (șansele fiind de 58%), atunci ar putea fi țara favorită pentru câștigarea Cupei Mondiale Fifa 2018.

În cadrul studiului realizat de specialiștii din Germania, se specifică că țara în care a fost realizată și cercetarea are un parcurs clar către finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018, organizat în Rusia. După ce va înfrânge Portugalia, se va lupta cu Brazilia în finala Cupei Mondialedin Rusia.

Pe de altă parte, simulărileGoldman Sachs au arătat că cei ce vor ridica cupa vor fi sud-americanii, după ce vor învinge campionii din 2014 cu un scor de 2-1. Inteligența artificială are vești proaste pentru Rusia, simulările sugerând că nu va trece de meciurile preliminarii ale Campionatului Mondial de Fotbal 2018, în timp ce Arabia Saudită va fi surpinzătoare în cadrul cupei mondiale de anul acesta.

Cele două studii nu sunt singurele care prezic că Brazilia va fi câștigătoarea Cupei Mondiale din 2018. Matematicienii australieni au dezvăluit în mai că Germania și Brazilia se vor lupta în finala campionatului mondial pentru a ridica cupa din 15 iulie. Specialiștii susțin că BRAZILIAare șanse de 16,6% să fure titlul fostei campioane mondiale, Germania. țara având șanse de 15,8% la Cupa Mondială de Fotbal.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va putea fi urmărit la tv, începând din 14 iunie, la 17:30 (ora României), când va avea loc festivitatea de deschidere. Cupa Mondială de fotbal din Rusia se va desfășura în perioada 14 iunie – 15 iulie pe 12 stadioane din 11 orașe, cu 32 de echipe, împărțite în opt grupe.

Într-un clasament al caselor de pariuri, care estimează șansele echipelor de a câștiga Cupa Mondială, pe primul loc se află Germania, aproape la egalitate cu Brazilia. Urmează, la o distanță considerabilă, Argentina, apoi Anglia, Spania și Franța. Mexic, Uruguay, Suedia și Serbia încheie – oarecum surprinzător – topul primelor 10 țări cu șanse la primul loc.

Vă recomandăm să citiți și următoarele articole: