Sponsor puternic pentru taberele „Train Like a Pro” ale lui Victor Hănescu

Publicat: 21/10/2016, 16:35

„Alexandrion Grup are acum în portofoliu și tenisul, o disciplină sportivă cu excelente rezultate pe plan internațional. Alexandrion Grup sprijină déjà campionii din fotbal, handball, rugby, polo, ciclism sau golf”, a declarat Răzvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Grup România.

La acțiune au participat atât personalități din lumea tenisului, printre care jucătoarea Alexandra Dulgheru sau arbitrul internațional Herve Madramany și din alte discipline sportive, cât și din lumea artistică și de afaceri.

Victor Hănescu a creat taberele „Train Like a Pro”, unde se pune accent în mod special pe latura mentală și emoțională a micilor tenismeni. „Train Like a Pro” este susținut de un staff de antrenament de elită alcătuit din experții în mental coaching Dave de Haan și Cristina de Rolo, alături un grup de specialiști români, printre care și actori.

„Mulțumim Alexandrion Grup pentru sprijinul acordat. Vom căuta esența de campion în jucătorii pe care îi vom lansa către marea performanță”, a declarat Victor Hănescu.

În acest context, compania se alătură proiectului „Train like a Pro” si susține viitorii campioni ai sportului alb. Astfel, anul viitor mai multi copii vor beneficia de burse oferite brandul Alexandrion.


Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea susținerii mișcării sportive din România”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase