Știm adversarele Simonei Halep la Toronto! Nu este exclus un meci contra Serenei Williams

Știm adversarele Simonei Halep la Toronto! Nu este exclus un meci contra Serenei Williams
Simona Halep nu-și mai propune locul 1 WTA. Ce noi obiective și-a stabilit sportiva noastră
Publicat: 06/08/2022, 13:16

Simona Halep, locul 15 mondial, va juca ămpotriva unei jucătoare din calificări în primul tur la turneul de la Toronto (fost Rogers Cup) care începe luni.

Dacă trece de prima rundă, Halep ar putea să o întâlnească în runda secundă pe chinezoaica Shuai Zhang.

Dacă în primele două tururi va avea adversare accesibile, situația s-ar putea complica pentru Simona Halep din optimi încolo! În faza respectivă, Halep ar putea da peste Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA), iar în sferturi s-ar ptuea reîntâlni cu „coșmarul” ei de la Wimbledon, Elena Rybakina (Kazahstan, 23 WTA) sau cu Coco Gauff (SUA, 11 WTA).

Dacă va ajuge în „careul de ași”, românca ar putea disputa de asemenea un meci de foc, contra unor jucătoare precum Paula Badosa (Spania, 4 WTA) sau Jelena Ostapenko (Letonia, 17 WTA).

Pe cealaltă parte de tablou se află liderul mondial Iga Swiatek şi Serena Williams, pe care Halep le-ar putea întâlni doar în finală.

Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018, când turneul s-a disputat la Montreal (se dispută alternativ: Montreal – Toronto).

Simona Halep a abandonat, miercuri, în turul doi al turneului de la Washington, ea acuzând o stare de rău din cauza căldurii.

Simona Halep, dublă cîștigătoare a Openului Canadei

Openul Canadei (n.r. – denumit Rogers Cup în trecut) este un turneu la care Simona Halep s-a simțit întotdeauna excelent! Ea a câștigat titlul de două ori, în 2016 și 2018, dar de fiecare dată la Montreal (n.r. – turneul e găzduit alternativ de Toronto şi de Montreal).

Admirația este reciprocă între Simona Halep și organizatorii canadieni, care i-au făcut o surpriză româncei noastre! Halep a găsit în camera de hotel, scrie ProSport, de la Toronto un buchet de flori însoțit de un mesaj la fel de frumos: „Simona, bine ai venit! Te aplaudăm și de data aceasta!”.