TAS a decis: Viitorul este campioana României

TAS a decis: Viitorul este campioana României
Publicat: 13/07/2017, 12:32
Actualizat: 03/04/2018, 00:42

„Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus șampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveția pentru tragerea la sorți de mâine (n.r. – vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc”, a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru agenția MEDIAFAX.

Viitorul și FCSB au terminat sezonul trecut la egalitate de puncte, câte 44. Echipa lui Hagi, care a obținut o victorie și o remiză cu FCSB în play-off, a fost desemnată campioană de forurile din România.

Ulterior, FCSB a contestat la TAS titlul cucerit de către Viitorul, pe motiv că regulamentul nu este clar și nu precizează că se iau în considerare doar meciurile directe din play-off drept criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Dacă s-ar fi luat în calcul atât rezultatele din sezonul regulat, cât și cele din play-off, înregistrate între cele două formații, echipa din Capitală ar fi avut câștig de cauză.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase