„Team Sirina” revine pe teren. Simona Halep și Irina Begu fac echipă în primul tur al turneului de la Miami

„Team Sirina revine pe teren. Simona Halep și Irina Begu fac echipă în primul tur al turneului de la Miami
Publicat: 21/03/2018, 09:19
Actualizat: 22/01/2019, 22:31

Tragerea la sorți de marți le-a trimis spre un duel care va avea o încărcătură emoțională aparte: reprezentanta gazdelor, Bethanie Mattek-Sands, revine în competiție după teribila accidentare la genunchi suferită în partida din turul doi de la Wimbledon 2017, contra Soranei Cîrstea, iar americanii îi vor pregăti, cu siguranță, o primire specială.

Simona Halep și Irina Begu vor juca, așadar, în primul tur al turneului de la Miami împotriva perechii germano-americane Julia Goerges / Bethanie Mattek-Sands. În turul doi, învingătoarele acestui meci le-ar putea înfrunta pe cehoaicele favorite cinci, Andrea Hlavackova și Barbora Strycova.

Excentrica Bethanie s-a accidentat în timpul unui raliu în care atacase fileul. Americanca a povestit că a auzit ‘un zgomot în picior’, apoi s-a prăbușit de durere. Urletele americancei au frânt liniștea sacră de la Wimbledon, iar scenele teribilului incident i-au marcat pe toți cei implicați în tenis, dar și pe fani. Sorana Cîrstea a mers imediat alături de Bethanie pentru a încerca să o liniștească, până la venirea, târzie, a medicilor. Românca a vizitat-o apoi pe americancă la spital. Mattek-Sands a avut nevoie de intervenție chirurgicală, dar acum este pregătită să revină, după aproape nouă luni în care nu a putut decât să comenteze tenis.

Citiți continuarea articolului pe prosport.ro