Un fost campion național la ATLETISM, găsit MORT într-o cameră de hotel

Un fost campion național la ATLETISM, găsit MORT într-o cameră de hotel
Publicat: 23/07/2018, 13:33
Actualizat: 02/10/2018, 15:13

Primele verificări efectuate de polițiștii din Brașov arată că fostul campion national la atletism, Dumitru Mihăilescu, ar fi murit în timpul somnului, luni dimineață, într-un hotel din Poiana Brașov, unde acesta era în concediu.

„A fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violență pe corp. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Clubul Farul Constanța la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion național la atletism.

„În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg și prieten, Dumitru Mihăilescu- Mișu, expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director și expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o așteptai cu nerăbdare. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată în comunicatul citat.

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști vor stabili de ce a murit Dumitru Mihăilescu.

Fost atlet de performanță, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director și expert sportiv în cadrul clubului.