Unde poți câștiga un meci cu Simona Halep la licitație

Unde poți câștiga un meci cu Simona Halep la licitație
Publicat: 13/11/2014, 13:21

Câștigătorul licitației organizate în cadrul balului care va avea loc în data de 19 noiembrie, la Cercul Militar Național, va avea posibilitatea să o întâlnească pe terenul de tenis pe jucătoarea numărul 3 WTA, Simona Halep.

„Balul Natației este organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe și MTS și cu sprijinul partenerilor noștri. Acest eveniment va fi pentru prima dată organizat în acest an și va fi introdus în agenda federației. Vor fi prezentate pachete de parteneriate pentru oamenii prezenți în acea seară, pentru a ajuta sportivii. Evenimentul va reuni personalități marcante din lumea sportului și oameni de afeceri. Vor fi scoase la licitație obiecte ale sportivilor marcanți din România și o partidă de tenis cu Simona Halep. Cine va câștiga licitația va juca o partidă de tenis cu Simona Halep pentru a aduce niște fonduri la federație. Simona a fost de acord să susțină proiectul nostru. Voi decide împreună cu Simona prețul de pornire a licitației pentru această partidă”, a declarat Potec.

Campioana olimpică de la Atena intenționează ca prin fondurile strânse cu ocazia Balului Natației să contribuie la pregătirea sportivilor români pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

„Ca sportivi, încercăm să aducem la acest eveniment toți medaliații noștri olimpici și câțiva din alte sporturi. Simona Halep din păcate nu va putea fi prezentă, aflându-se în cantonemt. Sunt câteva persoane care au anunțat deja obiectele care vor fi licitate, dar lista completă va fi definitivată luni. În cazul meu va fi elementul surpriză. Nu ne-am făcut însă o prioritate din a strânge fonduri la acest bal, ne dorim ca lumea să se simtă bine în primul rând. Îmi doresc ca prin acest eveniment sporturile noastre să devină mult mai cunoscute. Totodată ne dorim să susținem tinerii sportivi în pregătirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo diin 2020”, a mai spus Camelia Potec.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase