VIDEO | Naționala de fotbal a Bulgariei, implicată într-un accident rutier grav. Un sportiv a ajuns la spital

VIDEO | Naționala de fotbal a Bulgariei, implicată într-un accident rutier grav. Un sportiv a ajuns la spital
Sursa: captură video
Publicat: 11/06/2022, 12:58
Actualizat: 11/06/2022, 13:03

Naționala de fotbal a Bulgariei a fost implicată într-un accident rutier. Unul dintre sportivi, mijlocașul Todorov Nedelev, a ajuns la spital, fiind cel mai afectat în urma impactului.

Accidentul a avut loc în Georgia, pe drumul ce ducea de la aeroport la hotelul sportivilor. Echipa națională a fost împărțită în două autobuze conform cerințelor UEFA.

Cele două autobuze se deplasau unul în spatele celuilalt cu viteză mare. Șoferul primului autobuz a frânat din cauza opririi bruște a unei mașini aflate în fața sa.

Acest lucru a făcut ca al doilea autobuz să-l lovească pe primul. Impactul a fost atât de puternic încât mijlocașul Todorov Nedelev a fost rănit destul de tare și a fost transportat de urgență la spital, scrie presa sportivă din Bulgaria.

Ceilalți sportivi au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Poliția din regiune a deschis o anchetă în acest caz.

„Un autobuz s-a oprit, celălalt s-a izbit în el. Doar Todorov Nedelev a fost rănit, a fost dus la spital. Geamurile au fost sparte, a fost rănit. Medicul echipei este cu el la spital. Vor avea grijă de el”, a spus un membru al Comitetului Executiv al federației din Bulgaria, după accidentul din Georgia.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult