8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia

8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia
8 ȘTIRI DE LA 8. Povestea care a șocat o întreagă comunitate: Doi soţi din România, acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia. Foto:Pixabay.com
Publicat: 15/08/2020, 08:09
Actualizat: 06/04/2021, 17:03

Doi soţi din Borșa, Maramureș, sunt acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia. Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi.

Povestea a şocat o întreagă comunitate. Cei doi soţi sunt acuzaţi că, după ce au luat în grijă un copil în Italia, l-ar fi agresat sexual, în mod repetat, şi chiar că ar fi întreţinut relaţii intime, în faţa băieţelului, potrivit Știrile PRO TV.

Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi.

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze împotriva Covid-19

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să experimenteze vaccinul anti-Covid pe care îl dezvoltă Universitatea Oxford. În vârstă de 72 de ani, Andrew Lloyd a spus că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru, scrie cotidianul britanic DailyMail.

În ultimele luni, atât  Andrew Lloyd Webber cât și producătorul său, Cameron Mackintosh, au fost foarte vocali în ceea ce privește ajutorul dat de guvernul britanic oferit industriei teatrului în timpul crizei.

„Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”, a scris compozitorul pe pagina sa de Twitter.

Pandemia de coronavirus este „departe de a se termina”: „Suntem încă în mijlocul unei pandemii accelerate, intense și foarte grave”

Margaret Harris, medic la Organizația Mondială a Sănătății, spune despre COVID-19 că este virusul pandemic perfect al vremurilor noastre și că, în aceste momente, trăim în vremea coronavirusului, potrivit BBC News.

Au trecut mai mult de șase luni de când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat sosirea unui nou virus – o situație de urgență globală.

Sondaj: Medicii ruși nu au curaj să-și facă vaccinul anti-Covid lansat de Putin

Un procent considerabil de medici din Rusia nu sunt de acord cu ideea de a-și administra vaccinul anti-Covid produs în țara țara lor. Motivul respingerii ar fi lipsa datelor legate de acesta și a procedurii extrem de rapide prin care a fost testat și aprobat, arată un sondaj la care au pariticipat peste 3.000 de doctori, scrie Reuters.

Sondajul care dă peste cap calculele candidaților la Primăria Capitalei. Ce locuri ocupă Gabriela Firea și Nicușor Dan

Candidatul dreptei, Nicușor Dan, ar câștiga fără emoții alegerile locale pentru Primăria Capitalei, cu un scor de 46,3%, față de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obține 38,9%, relevă un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL.

Datele citate de adevărul.ro mai relevă că în cazul în care Traian Băsescu renunță la candidatură, votanții săi vor pune ștampila pe Nicușor Dan.

Vocea României va fi scoasă din grila de toamnă: „Am decis să anulăm castingul și filmările”

Show-ul muzical Vocea României va fi scos din grila de toamnă, pentru prima oară în primii 10 ani, anunță oficialii Pro Tv, conform Paginademedia.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Starea de alertă, prelungită pentru încă 30 de zile

Guvernul a decis vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a transmis premierul Ludovic Orban, la debutul ședinței de Guvern. Potrivit șefuliui DSU, Raed Arafat, nu vor exista noi serii de restricții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului