ANUNȚ. CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor pentru destinațiile de vacanță. Ce condiții trebuie să îndeplinească pasagerii în contextul pandemiei

ANUNȚ. CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor pentru destinațiile de vacanță. Ce condiții trebuie să îndeplinească pasagerii în contextul pandemiei
CFR Călători a suplimentat cu 23.000 numărul locurilor în trenuri, în acest weekend
Publicat: 12/07/2020, 16:52
Actualizat: 06/04/2021, 19:23

CFR Călători a suplimentat cu 23.000 numărul locurilor în trenurile care circulă spre și dinspre litoral, Valea Prahovei sau Moldova, ca urmare a cererii mari de transport. Compania le reamintește călătorilor că masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Astfel, trenurile care circulă spre și dinspre destinațiile de vacanță au aproximativ 300 de vagoane suplimentare, cu 23.000 de locuri în plus.

„Este important ca pasagerii să-şi facă rezervare din timp şi să nu mai cumpere bilet în ultimul moment, pentru a putea suplimenta în mod operativ, în limita parcului disponibil, capacitatea de transport pentru preluarea fluxurilor de călători”, anunță reprezentanții companiei.

Aceștia susțin că CFR Călători a reușit în ultimele 5 luni să repare și să modernize un număr record de vagoane, „lucru care ne dă astăzi posibilitatea, în condițiile dificile create de pandemie, de a lua semnificativ mai mulți călători în trenuri”. Anul trecut, în aceeași perioadă a sezonului, circulau doar 792 de vagoane, față de 960 în prezent, iar acest număr va continua să crească pe perioada sezonului, a mai informat compania.

CFR Călători: Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet, iar masca de protecţie este obligatorie pe toată durata călătoriei

CFR Călători anunță că în Gara de Nord București și în alte stații vor avea loc, prin sondaj, filtre la urcarea în tren și vor fi admiși la transport doar pasagerii care au bilet.

„La bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecţie este obligatorie pe toată durata călătoriei! Pentru protecţia dumneavoastră, a celorlalţi călători şi a personalului nostru, vă rugăm purtaţi corect masca, astfel încât să vă acopere gura şi nasul. Personalul nostru este instruit să informeze călătorii din tren prin instalaţiile de sonorizare sau verbal referitor la obligativitatea purtării măştii de protecţie pe întreaga durată a călătoriei cu trenul şi evitarea grupării călătorilor în vagon sau la o singură uşă de urcare a acestuia. Echipele de la control trenuri care verifică modul de îndeplinire a acestor reguli a fost suplimentat. Controalele continuă şi în acest sfârşit de săptămână. Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet în situaţia în care la casa de bilete/ghişeu li se comunică faptul că locurile au fost epuizate. Recomandarea este valabilă şi pentru persoanele posesoare de abonamente /autorizaţii. Nu vor fi vândute bilete pentru călătoria fără loc (în picioare). Recomandăm tuturor cumpărarea biletelor din timp, pentru a avea o predictibilitate a cererii, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii, şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine suplimentarea trenurilor cu vagoane la numărul de locuri solicitat”, precizează CFR Călători.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”