BREAKING NEWS. Ilie Năstase, denunțat la 112 că și-a agresat soția! Poliția a intervenit la domiciliul fostului tenismen + DECLARAȚII BOMBĂ (EXCLUSIV)

BREAKING NEWS. Ilie Năstase, denunțat la 112 că și-a agresat soția! Poliția a intervenit la domiciliul fostului tenismen + DECLARAȚII BOMBĂ (EXCLUSIV)
BREAKING NEWS. Ilie Năstase, denunțat la 112 că și-a agresat soția! Poliția a intervenit la domiciliul fostului tenismen + DECLARAȚII BOMBĂ (EXCLUSIV)
Publicat: 08/01/2021, 22:29
Actualizat: 06/04/2021, 15:12

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a bătut-o pe soția sa vineri seară. Agresiunea s-ar fi produs într-o locație de pe strada Jandarmeriei din București.

Apelul la 112, făcut vineri seară

Fostul mare jucător de tenis a agresat-o vineri seară pe soția sa, spun surse GÂNDUL.RO. Serviciul de Urgență ar fi primit un apel în care s-ar fi specificat că Ilie Năstase a lovit-o pe soția sa.

„E adevărat ce a apărut în presă”

Contactată de jurnaliștii ProSport, soția lui Ilie Năstase a afirmat că ceea ce a apărut în presă este adevărat. Aceasta a mai spus că tot ce și-a dorit a fost să iasă teafără din casa în care locuia alături de soțul său.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

De asemenea, Ioana le-a mai spus jurnaliștilor că nu știe dacă va divorța de soțul său, dar că se va asigura să fie mai tot timpul cineva în preajma sa în perioada următoare pentru a nu degenera situația.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a mai spus Ioana Năstase pentru sursa citată.

Ce le-a spus Ioana polițiștilor

Soția tenismenului, Ioana, le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă dorește să ceară ordin de protecție, aceasta a refuzat.

De asemenea, aceasta a mai spus că nu va depune plângere și că a chemat poliția doar pentru a putea ieși din casă. „Are multe probleme și trebuie să și le rezolve”, a conchis aceasta.

Oamenii legii au mers la locul în care fostul sportiv și-ar fi agresat soția, încercând să stabilească cu exactitate firul întâmplărilor din această seară.

Punctul de vedere oficial al Poliției Capitalei

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei.

Ilie Năstase, aproape de închisoare

În vara anului 2019, fostul tenismen a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepseiDacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite vreo faptă penală, acesta trebuie să execute şi noua pedeapsă.

Oamenii legii l-au prins pe fostul sportiv băut la volan, de două ori în doar 6 ore, în luna mai 2018. În acel moment, sportivul nu a acceptat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului