EXCLUSIV. Polițiștii ar fi putut preîntâmpina asasinarea liderului interlop Emi Pian, dar au tăinuit grupurile mafiote din Giulești! Acum va fi război! (SURSE)

Redactor:
Adrian Nicolae
EXCLUSIV. Polițiștii ar fi putut preîntâmpina asasinarea liderului interlop Emi Pian, dar au tăinuit grupurile mafiote din Giulești! Acum va fi război! (SURSE)
Locul sângeroase confruntări în urma căreia Emi Pian a fost ucis, este cercetat de criminaliști

Incidentele sângeroase care au dus la moartea liderului interlop Emi Pian ar fi putut să fie prevenite, în condițiile în care era de notorietate faptul că, ani la rând, membrii clanului Pian au semănat teroare pe străzile din Giulești. În plus, era cunoscut și faptul că frații Pian se strâng să joace barbut cu liderii altor clanuri, în condițiile în care la nivelul Poliției Capitalei funcționează Serviciul Grupări Infracționale Violente, înființat tocmai pentru destructuarea unor astfel de organizații criminale.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că responsabili pentru incidentele de marți dimineață, din Giulești, sunt, de fapt, tocmai polițiștii desemnați să anihileze clanurile din Capitală.

Este vorba despre Serviciul Grupări Infracționale Violente, condus de comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de ani buni.

Sursele citate au precizat că interlopii implicați în scandal sunt membri ai celei mai mari și mai temute grupări violente din București, în condițiile în care „Pianiștii”, așa cum li se mai spune, fac parte, de fapt, din marea familie a Duduienilor, care au reușit să se extindă în toată Capitala, dar și în alte orașe ale țării.

Terorizau Giuleștiul de ani buni

În ce-i privește pe interlopii implicați în răfuiala de marți dimineață, aceștia terorizau de mai bine de trei ani locuitorii cartierului Giulești, din sectorul 6. În plus, era cunoscut că, aproape în fiecare noapte, aceștia se strângeau la barbut și la alte jocuri de noroc, împreună cu alte grupări violente.

În tot acest timp, polițiștii Serviciului Grupări Infracționale Violente nu i-au deranjat cu nimic și au permis, astfel, ca gruparea Duduienilor să ia amploare.

În acest sens, există surse care susțin faptul lipsa de reacție a polițiștilor ar fi provocată de presupuse relații de prietenie cu unii dintre liderii Duduienilor, rămase încă perioada în care controversatului procuror Maximilian Balasescu, arestat și condamnat pentru corupție, era încă în funcție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Totuși, moartea lui Emi Pian ar putea declanșa, acum, un război sângeros, după ce membrii grupării vor căuta răzbunare. În același timp, se presupune că vor exista și alte conflicte, generate de lupta pentru supremație.

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
FOTO. Cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut Alexandra Stan! A lăsat la vedere...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
România, sancțiune GRAVĂ dacă nu termină cu poluarea! Termenul pe care ni l-a dat Europa
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Marea Britanie intră în carantină timp de o lună. Boris Jonhson: Nimeni nu își dorește...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Top 3 cele mai ghinioniste zodii în data de 1 noiembrie. Taurii se lasă ușor...
Inchide