Marcel Vela, prima reacție după întâlnirea șefilor Poliției cu liderii interlopi din clanul Duduianu: „Un lucru extraordinar de bun”

Redactor:
Maria Stoica
Marcel Vela, prima reacție după întâlnirea șefilor Poliției cu liderii interlopi din clanul Duduianu: „Un lucru extraordinar de bun”
Marcel Vela, prima reacție după întâlnirea șefilor Poliției cu liderii interlopi din clanul Duduianu: „Un lucru extraordinar de bun”

Ministrul de Interne Marcel Vela a avut o primă reacție,  după ce șefii Poliției Române s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu, cu o noapte înaintea înmormântării lui Emi Pian. Șeful de la MAI cataloghează decizia luată de șefii Poliției drept una bună, întrucât s-a evitat creșterea numărului de infectări cu coronavirus, precum și eventuale violențe sau crime.

Eu îl consider un caz închis. Eu, ca ministru, vreau să va spun că analizând și alte cazuri mai vechi din evoluția zonei, nu neapărat de clanuri sau de interlopi, ci a zonei mai delicate dintr-o anumită sferă de comportamente, în august, după acel eveniment, nu am mai înregistrat acte de violență, asasinate, crime sau alte lucruri de acest gen”, a spus Marcel Vela, vineri, la România TV.

Vela mai spune că „în cartierul Rahova, nu am înregistrat după două săptămâni, dacă ar fi venit 3.000 de oameni la înmormântare probabil că am fi înregistrat, o creștere foarte mare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus”.

În continuare, ministrul spune că din punctul său de vedere și al analiștilor,  „faptul că s-a devansat înmormântarea a fost extraordinar de bine”.

Pe 25 august, cotidianul„Adevărul” a publicat primele imagini de la întâlnirea dintre șefii Poliției și membri ai clanului Duduianu, cu o noapte înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

Întâlnire de taină între șefii Poliției și rudele lui Emi Pian

GÂNDUL.RO a scris în repetate rânduri despre întâlnirea din șefii Poliției și rudele lui Emi Pian.

În noaptea de 8 spre 9 august, o ”întâlnire de taină” între șefii Poliției Române și rudele interlopului Emi Pian – chiar înaintea înmormântării acestuia – a ridicat numeroase semne de întrebare referitoare la ”relațiile” controversate stabilite între ”nume grele” din Poliția Română și clanurile interlope care fac legea în București – vezi clanul Duduianu, spre exemplu – și nu numai.

Unul dintre frații lui Emi Pian: ”Întrevederea, organizată la propunerea autorităților”

La scurt timp înmormântarea lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, unul dintre frații acestuia – cunoscut în lumea interlopă sub numele de Elvis -”dezvăluia” că, între șefii Poliției și rudele sale ar fi avut loc o întâlnire secretă, organizată la propunerea autorităților.

Elvis, a explicat că șefii din Poliție i-ar fi rugat să grăbească înhumarea lui Emi Pian și să-l îngroape de la prima oră, pentru a evita aglomerarea cimitirului și implicit încălcarea legii.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian – în vârstă de 39 de ani – a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Moartea acestuia a fost pe punctul de a declanșa un război între clanurile interlope, iar poliția l-a reținut pe principalul suspect, membru al clanului Rinu.

 

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
Femeile însărcinate se pot vaccina anti-Covid? Ce spun specialiștii
Lux și opulență! Unde e cazată Simona Halep în Australia: resortul e fabulos! Cât costă...
Cât trebuie să plătești pentrui RCA în 2021. Toți șoferii din România trebuie să știe...
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Medicii din Wuhan recunosc că au fost puși să mintă despre COVID. Imagini cu o...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Kaufland dă așa ceva gratis chiar astăzi. Toți clienții din țară sunt vizați
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...
Inchide