MĂRTURISIRI. Care este cea mai mare supărare a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova: „Nu este generată de lipsa de libertate”

Redactor:
Ana Matei
MĂRTURISIRI. Care este cea mai mare supărare a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova: „Nu este generată de lipsa de libertate”

În ultima parte a interviului acordat din penitenciar, Liviu Dragnea nu a ratat ocazia să critice actuala Guvernare și să spună că a fost încarcerat pe nedrept.

În cea de-a patra parte a interviului realizat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea i-a atacat pe liberali și a mărturisit care este cea mai mare supărare a lui.

Liviu Dragnea a făcut referire la momentul aniversării lui Orban în care a fost fotografiat împreună cu mai mulți miniștri fumând, consumând alcool și nepurtând mască în birou. De asemnea, fostul lider PSD a criticat modul în care au gestionat pandemia președintele, miniștrii și autoritățile, pe care Dragnea i-a numit actori care vorbesc cu intonație despre necesitatea de a purta mască.

Liviu Dragnea: Guvernul României stă și bea prin cabinete în Palatul Victoria

„Și se dă vina acum pe pandemie, acuma e clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini. Știți că cât am putut să ajut presa am ajutat-o cu tot ce se poate. Am avut chiar inițiativă legislativă în legătură cu TVA-ul din publicitate pentru a sprijini presa și a zis presa că nu e în regulă. În criza asta, să dai 40, 50 de milioane de euro la presă… foarte bine, dar nu ieși din situația asta. Nicio putere de la Revoluție, de la Ceaușescu încoace n-a mai îndrăznit să cumpere presa în felul ăsta. Păi eu am fost acuzat că preiau controlul TVR-ului când am desființat taxa radio-TV, pe lângă cele 102 taxe, ca să ajungă TVR în situația să nu mai depindă întradevăr de nicio putere, ceea ce se și întâmplă acuma. Bineînțeles, că atât de bine am controlat eu încât m-a rupt în două TVR de câte ori a putut. Dar, până la urmă, interesul meu s-a împlinit, și anume: Televiziunea publică să devină o televiziune care să aibă fonduri, că era în blocaj financiar. În sfârșit. E, și acum oamenii trebuie să facă ceva, să presteze ceva. Sunt în campanie electorală, ce o să spună? Să spună despre scandalurile de corupție în legătură cu achiziția de măști, echipamente de protecție pentru coronavirus? Ce o să spună, că au o problemă în ceea ce privește programele de agricultură din cauza covidului? Toate bâlbâielile astea au făcut ca oamenii să nu-i mai creadă ce spun. Eu, vă spun sincer, nimeni nu mai știe acum dacă cifrele care se dau la televizor zilnic sunt reale sau nu pentru că ies, fac interviuri, am văzut un ministru în chiloți când dădea interviu, președintele când făcea gimnastică la televizor, întindea mâinile să arate cât e distanța socială, aud la radio, că la garaj urlă radiourile și sunt spoturi din astea, mesaje cu domni, doamne sau domnișoare care cred că sunt actori și își fac meseria foarte bine și spun cu intonație despre necesitatea de a purta mască, despre cât de important este să nu distrugem toată munca celor care ne-au apărat și că este o campanie inițiată de Guvernul României. Și Guvernul României stă și bea prin cabinete în Palatul Victoria. Adică, băi, știți ceva, noi finanțăm cu bani publici o campanie să purtați mască, dar noi nu purtăm, deci, e la mișto”, a spus Liviu Dragnea în interviu. 

Liviu Dragnea: Cea mai mare supărare a mea este…

Liviu Dragnea a mărturisit care este cea mai mare supărare a lui în momentul de față.

„Există un singur stâlp de stabilitate în România, și anume: domnul Klaus Iohannis. Și ca să contruiască viitoarele campanii electorale, am înțeles că sunt în septembrie alegerile locale și cele parlamentare nu știu când, habar nu am, și vor să construiască aceste campanii împotriva mea. Și au mai ieșit cu un dosar. Eu vreau să spun, sigur, mă mai doare mijlocul din când în când că am aceeași problemă și nu se poate vindeca că este și altă situație, dar de aplecat nu o să mă aplec și nu o să îngenunchez, o să duc orice luptă pentru că sunt animat de nevinovăție. Cea mai mare supărare a mea nu este generată de lipsa de libertate cât de faptul că sunt nevinovat și cred că din ce în ce mai puțină lume mai crede altceva, dar deja anormalitatea a devenit normalitate”, a mai spus Liviu Dagnea, în ultima parte a interviului realizat de Realitatea Plus.

Liviu Dragnea ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul Protecția Copilului Teleormnan.

Liviu Dragnea i-a acordat un interviu fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, la mai bine de un an după ce a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Dialogul a avut loc online, din închisoare, fiind difuzat de postul Realitatea Plus în mai multe episoade.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Top 3 cele mai norocoase zodii în data de 29 octombrie. Mută și munții din...
Inchide