MĂRTURISIRI. Care este cea mai mare supărare a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova: „Nu este generată de lipsa de libertate”

MĂRTURISIRI. Care este cea mai mare supărare a lui Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova: „Nu este generată de lipsa de libertate”
Liviu Dragnea / Sursa foto: MEDIAFAX FOTO - Alexandru Dobre
Publicat: 02/07/2020, 21:11
Actualizat: 06/04/2021, 19:59

În ultima parte a interviului acordat din penitenciar, Liviu Dragnea nu a ratat ocazia să critice actuala Guvernare și să spună că a fost încarcerat pe nedrept.

În cea de-a patra parte a interviului realizat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea i-a atacat pe liberali și a mărturisit care este cea mai mare supărare a lui.

Liviu Dragnea a făcut referire la momentul aniversării lui Orban în care a fost fotografiat împreună cu mai mulți miniștri fumând, consumând alcool și nepurtând mască în birou. De asemnea, fostul lider PSD a criticat modul în care au gestionat pandemia președintele, miniștrii și autoritățile, pe care Dragnea i-a numit actori care vorbesc cu intonație despre necesitatea de a purta mască.

Liviu Dragnea: Guvernul României stă și bea prin cabinete în Palatul Victoria

„Și se dă vina acum pe pandemie, acuma e clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini. Știți că cât am putut să ajut presa am ajutat-o cu tot ce se poate. Am avut chiar inițiativă legislativă în legătură cu TVA-ul din publicitate pentru a sprijini presa și a zis presa că nu e în regulă. În criza asta, să dai 40, 50 de milioane de euro la presă… foarte bine, dar nu ieși din situația asta. Nicio putere de la Revoluție, de la Ceaușescu încoace n-a mai îndrăznit să cumpere presa în felul ăsta. Păi eu am fost acuzat că preiau controlul TVR-ului când am desființat taxa radio-TV, pe lângă cele 102 taxe, ca să ajungă TVR în situația să nu mai depindă întradevăr de nicio putere, ceea ce se și întâmplă acuma. Bineînțeles, că atât de bine am controlat eu încât m-a rupt în două TVR de câte ori a putut. Dar, până la urmă, interesul meu s-a împlinit, și anume: Televiziunea publică să devină o televiziune care să aibă fonduri, că era în blocaj financiar. În sfârșit. E, și acum oamenii trebuie să facă ceva, să presteze ceva. Sunt în campanie electorală, ce o să spună? Să spună despre scandalurile de corupție în legătură cu achiziția de măști, echipamente de protecție pentru coronavirus? Ce o să spună, că au o problemă în ceea ce privește programele de agricultură din cauza covidului? Toate bâlbâielile astea au făcut ca oamenii să nu-i mai creadă ce spun. Eu, vă spun sincer, nimeni nu mai știe acum dacă cifrele care se dau la televizor zilnic sunt reale sau nu pentru că ies, fac interviuri, am văzut un ministru în chiloți când dădea interviu, președintele când făcea gimnastică la televizor, întindea mâinile să arate cât e distanța socială, aud la radio, că la garaj urlă radiourile și sunt spoturi din astea, mesaje cu domni, doamne sau domnișoare care cred că sunt actori și își fac meseria foarte bine și spun cu intonație despre necesitatea de a purta mască, despre cât de important este să nu distrugem toată munca celor care ne-au apărat și că este o campanie inițiată de Guvernul României. Și Guvernul României stă și bea prin cabinete în Palatul Victoria. Adică, băi, știți ceva, noi finanțăm cu bani publici o campanie să purtați mască, dar noi nu purtăm, deci, e la mișto”, a spus Liviu Dragnea în interviu. 

Liviu Dragnea: Cea mai mare supărare a mea este…

Liviu Dragnea a mărturisit care este cea mai mare supărare a lui în momentul de față.

„Există un singur stâlp de stabilitate în România, și anume: domnul Klaus Iohannis. Și ca să contruiască viitoarele campanii electorale, am înțeles că sunt în septembrie alegerile locale și cele parlamentare nu știu când, habar nu am, și vor să construiască aceste campanii împotriva mea. Și au mai ieșit cu un dosar. Eu vreau să spun, sigur, mă mai doare mijlocul din când în când că am aceeași problemă și nu se poate vindeca că este și altă situație, dar de aplecat nu o să mă aplec și nu o să îngenunchez, o să duc orice luptă pentru că sunt animat de nevinovăție. Cea mai mare supărare a mea nu este generată de lipsa de libertate cât de faptul că sunt nevinovat și cred că din ce în ce mai puțină lume mai crede altceva, dar deja anormalitatea a devenit normalitate”, a mai spus Liviu Dagnea, în ultima parte a interviului realizat de Realitatea Plus.

Liviu Dragnea ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul Protecția Copilului Teleormnan.

Liviu Dragnea i-a acordat un interviu fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, la mai bine de un an după ce a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Dialogul a avut loc online, din închisoare, fiind difuzat de postul Realitatea Plus în mai multe episoade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului