TENSIUNI. The Rolling Stones îl avertizează pe Donald Trump cu un eventual proces

Redactor:
Radu Cristian
TENSIUNI. The Rolling Stones îl avertizează pe Donald Trump cu un eventual proces
TENSIUNI. The Rolling Stones îl avertizează pe Donald Trump cu un eventual proces / Sursă FOTO: https://upload.wikimedia.org

Formația britanică The Rolling Stones l-a avertizat pe președintele SUA, Donald Trump, că va fi dat în judecată dacă mai folosește muzica grupului în campania prezidențială. În urmă cu patru ani, rockerii au transmis clar că nu îl susțin pe miliardarul republican, notează publicația britanică BBC.

The Rolling Stones nu acceptă ca Donald Trump să le folosească muzica

Reprezentanţii legali ai formației The Rolling Stones au transmis, printr-un comunicat de presă, că vor fi adoptate „măsuri suplimentare” pentru a-l opri pe Trump să folosească muzica grupului britanic în viitoarea sa campanie.

În perioada campaniei din anul 2016, echipa lui Donald Trump a folosit melodia „You Can’t Always Get What You Want”. În ciuda avertismentelor, patru ani mai târziu, președintele de la Casa Albă a utilizat aceeași melodie în timpul mitingului de săptămâna trecută din Tulsa, Oklahoma.
Conform BBC, echipa lui Donald Trump a fost avertizată că folosirea cântecelor fără permisiune va însemna o încălcare a drepturilor de autor şi va fi subiectul unei acţiuni legale.
Formația The Rolling Stones nu este singura care refuză să își asocieze melodiile cu președintele Donald Trump. Și familia muzicianului Tom Petty, care a murit în 2017, refuză să-i permită lui Donald Trump să folosească cântecele artistului, spunând că artistul „nu și-ar fi dorit ca una dintre melodiile sale să fie folosită în astfel de campanii”.

Donald Trump a distribuit un clip în care susţinătorii săi sunt filmaţi când strigă „White power!” („Puterea albilor!”)

Președintele american Donald Trump a distribuit duminică un videoclip în care un bărbat din orașul The Villages, care conducea un cărucior de golf cu afișele campaniei lui sale, poate fi observat cum scandează „White Power”.

Trump le-a mulțumit oamenilor din orașul The Villages

Președintele a retușat videoclipul pe care l-a arătat susținătorilor comunității sale și protestatarilor anti-Trump care se ceartă între ei.

Trump a mulțumit „oamenilor grozavi” din videoclip.

„Mulțumesc oamenilor grozavi din orașul The Villages. Stânga radicală nu face nimic, Democrații vor cădea în toamnă. Joe cel corupt este căzut. Ne vedem curând !!” a scris el în tweetul distribuit astăzi.

Inchide