VIDEO. Cine este tânărul lovit și agresat sexual de bărbatul care s-a dezbrăcat pe stradă, în Neamț

Redactor:
Gândul
VIDEO. Cine este tânărul lovit și agresat sexual de bărbatul care s-a dezbrăcat pe stradă, în Neamț
VIDEO. Cine este tânărul lovit și agresat sexual de bărbatul care s-a dezbrăcat pe stradă, în Neamț

Un adolescent de 16 ani, din orașul Roznov, a fost lovit și agresat sexual de un așa-zis prieten, mai mare cu doi ani.

Potrivit familiei copilului, duminică dimineaţa, victima se înţelesese cu agresorul să distribuie pliante, în localitate, urmând să împartă câştigul. În cele din urmă, a făcut singur treaba – așa-zisul prieten nu a mai apărut. Tot el s-a înfuriat, când a aflat.

„Poliţiştii din cadrul oraşului Roznov au identificat un tânăr în varstă de 18 ani banuit de comiterea de agresiune sexuală şi lovire sau alte violențe. Ulterior în baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore fiind introdus în arest”, Georgiana Moşu, IPJ Neamţ, potrivit Știrile PRO TV.

Protecția Copilului

„Filmul abuzului petrecut la Roznov este absolut şocant, revoltător, greu de privit. În afara abuzului propriu-zis care este condamnabil, este de neimaginat reacţia celor care au asistat pasivi la acest incident fără să intervină sau fără să solicite sprijinul poliţiei. DGASPC condamnă ferm o astfel de atitudine şi reaminteşte tuturor sa intervina în sprijinul victimelor şi sa fie conştienţi că atitudinea lor în a face complici”, Magda Vasilache, DGASPC Neamţ:.

Copil din Neamț, bătut cu sălbăticie de un individ în pielea goală, în mijlocul străzii

Un copil a fost bătut pe stradă, într-o localitate din județul Neamţ, de un tânăr complet dezbrăcat. În loc să intervină, câțiva martori au filmat scena şi s-au amuzat copios.

În imaginile video se vede cum agresorul, complet dezbrăcat, se îndreaptă către băiatul dintr-un grup şi-l loveşte cu brutalitate, în timp ce victima cade la pământ. Individul este filmat în timp ce face și gesturi cu tentă sexuală.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta”, a precizat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Inchide