VIDEO. Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă în reporterul Antena 3. Imagini halucinante cu reacția cântăreței

Redactor:
Gandul
VIDEO. Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă în reporterul Antena 3. Imagini halucinante cu reacția cântăreței
Viorica din Clejani, extrem de nervoasă

Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă cu lapte în echipa Antenei 3, care transmita live din fața casei lăutarilor despre accidentul provocat de Margherita.

Artista din Clejani a aruncat cu sticla înspre reporterul Antena 3, Roxana Ciucă, și i-a murdărit rochia cu lapte.

Viorica s-a arătat deranjată de faptul că echipa tv transmitea din fața casei ei despre accidentul provocat de Margherita, fata soților Viorica și Ioniță din Clejani.

Margherita ar fi consumat heroină

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, în București. Se pare că artista s-ar fi aflat sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Margherita de la Clejani neagă rezultatele DrugTestului care arătau prezența în organism a substanțelor psihoactive. Și tatăl acesteia, Ioniță Manole, neagă aceste rezultate.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.

Accidentul auto a avut loc după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și ulterior artista a fost condusă la IML unde rezultatele testelor au arătat că se afla sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Pe numele tinerei a fost deschis dosar penal iar permisul de conducere i-a fost suspendat

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime.

Inchide