8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Doi ani de la „10 AUGUST”. Curtea de Apel București analizează cererea de redeschidere a dosarului protestelor din Piața Victoriei

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Doi ani de la „10 AUGUST”. Curtea de Apel București analizează cererea de redeschidere a dosarului protestelor din Piața Victoriei
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Doi ani de la „10 AUGUST”. Curtea de Apel București analizează cererea de redeschidere a dosarului protestelor din Piața Victoriei
Publicat: 10/08/2020, 07:59
Actualizat: 10/08/2020, 08:12

Curtea de Apel București (CAB) analizează în cursul zilei de luni cererea procurorilor DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în cazul violențelor stradale din 10 august 2018, care îi vizează șefii din Jandarmerie.

Doi ani de la Mitingul Diasporei. Curtea de Apel București analizează cererea de redeschidere a dosarului „10 august”

„Stabileşte termen de judecată la data de 10 august, pentru când se citează intimaţii care nu au termen în cunoştinţă”, conform deciziei din 6 august a CAB.

Aleksandr Lukașenko, al șaselea mandat la conducerea Belarusului, în ciuda protestelor de la Minsk. A obținut 82% din voturi

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a obţinut 82% din voturile alegătorilor în scrutinul prezidenţial, a anunţat duminică seară Comisia Electorală Centrală, în timp ce la Minsk au izbucnit noi proteste ale opoziţiei. Totodată, contracandidatul lui Lukașenko susține că alegerile ar fi fost fraudate, pentru a asigura cel de-al șaselea mandat pentru președintele Belarusului.

Raed Arafat: Nu putem spune că s-a pierdut controlul pandemiei, dar numărul mare de infectări afectează secțiile ATI. Ne-am confruntat cu situații-limită

Secretarul de Stat Raed Arafat spune că autoritățile nu au pierdut controlul asupra gestionării pandemiei de coronavirus, însă avertizează că îmbolnăvirile tot mai multe vor duce la un impact dezastruos asupra secțiilor de terapie intensivă. Șeful DSU este de părere că pentru a nu ajunge la un colaps al sistemlui medical este nevoie de o schimbare a comunicării.

Toshiba iese oficial de pe piața laptopurilor, după 35 de ani de activitate. Divizia, achiziționată de cei de la Sharp

Toshiba a produs laptopuri timp de 35 de ani, dar iată că a venit momentul să părăsească această piață competitivă.

Toshiba a produs primul laptop în 1985, Modelul T1100 fiind vândut la acea vreme pentru circa 2.000 de dolari, scrie Mediafax.

Pedeapsa primită de preotul din Bacău care și-a bătut soția pe stradă, chiar dacă femeia avea copilul în brațe (VIDEO)

Lovitură pentru preotul din Bacău care și-a bătut soția pe stradă, chiar dacă avea copilul în brațe. Direcția pentru Protecția Copilului Bacău a anunțat că nu a reușit, pentru moment, să ia măsuri în acest caz, dar un psiholog și un asistent social vor investiga circumstanțele producerii agresiunii.

Scandal cu focuri de armă în Dâmbovița / Doi polițiști au fost atacați cu coasa și au ajuns la spital cu degetele tăiate (VIDEO)

Doi polițiști au fost atacați cu o coasă în cursul unei intervenții în comuna Văcărești, unde localnicii au sesizat la 112 că un bărbat aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. În momentul în care a intervenit echipajul de poliție agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă și i-a atacat pe oamenii legii, care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Edmond Niculușcă – marele câștigător al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020: „Este un premiu pentru viitorul Bucureștiului”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Comisarul european pentru Sănătate anunţă când ar putea fi disponibil un vaccin împotriva COVID-19

Potrivit Comisarului european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, există „indicii bune” că un vaccin împotriva COVID-19 să fie disponibil până la sfârşitul anului 2020, scrie site-ul Politico.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase