8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile? Zi de foc la Guvern, în plină pandemie

Redactor:
Mihai Georgescu
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile? Zi de foc la Guvern, în plină pandemie
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile? Zi de foc la Guvern, în plină pandemie

Guvernul se reuneşte în şedinţă, miercuri, şi există posibilitatea de a prelungi starea de alertă pentru încă 30 de zile.

Ședință de Guvern. Starea de alertă ar putea fi prelungită cu 30 de zile / 637 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 la ultima raportare GCS

Actuala etapă a stării de alertă se încheie pe data de 16 iulie. Regulile ce vor fi valabile în noua etapă a stării de alertă vor fi stabilite în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

Mugur Mihăescu „Garcea” afirmă că a fost bătut crunt pentru a semna cu Securitatea: „Ăsta este adevărul” (VIDEO)

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile „Garcea” sau „Leana” din scenetele de comedie de la „Vacanța Mare”, a recunoscut că a semnat un angajament cu Securitatea, după ce ar fi fost bătut de un ofițer de contrainformații.

Epidemiologul Molnar Geza, explicații despre asimptomatici

Epidemiologul Molnar Geza explică de ce persoanele infectate cu noul coronavirus, dar asimptomatice, nu transmit boala Covid-19 la fel de la caz la caz. Asimptomaticii au reprezentat un subiect de interes pentru epidemiologii din întreaga lume în ceea ce privește puterea de transmisibilitate a virusului.

Miami, declarat „noul Wuhan”. Peste 2000 de infectati cu coronavirus au fost spitalizați

Un expert a considerat Miami, Florida, noul epicentru al pandemiei coronavirusului din lume, atrăgând comparații cu orașul chinez Wuhan, de unde își are originea COVID-19.

Țara care a raportat zero noi decese cauzate de coronavirus în 24 de ore. În plină criză, aceasta a avut cea mai mare rată a mortalității din lume!

Belgia a raportat zero noi decese cauzate de coronavirus, în 24 de ore, pentru prima dată din luna martie, după ce această țară a înregistrat cea mai mare rată a mortalității Covid-19 din lume.

Prognoza meteo de miercuri, 15 iulie 2020. Vremea va continua să se încălzească ușor

Prognoza meteo de miercuri, 15 iulie 2020, arată că vremea va continua să se încălzească ușor, iar local în sud va deveni chiar călduroasă după-amiaza.

Horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie 2020. Leii întâlnesc oameni interesanţi, pozitivi şi energici

LEII – Întâlneşti oameni interesanţi, pozitivi şi energici. Vrei să cunoşti persoanele cu care intri în contact, fără să pui etichete şi fără niciun fel de prejudecată.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE, pe 15 iulie, de la ora 11.30

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 15 iulie, de la ora 11.30.

Inchide