Mugur Mihăescu „Garcea” afirmă că a fost bătut crunt pentru a semna cu Securitatea: „Ăsta este adevărul” (VIDEO)

Redactor:
Mihai Georgescu
Mugur Mihăescu „Garcea” afirmă că a fost bătut crunt pentru a semna cu Securitatea: „Ăsta este adevărul” (VIDEO)
Mugur Mihăescu „Garcea” afirmă că a fost bătut crunt pentru a semna cu Securitatea: „Ăsta este adevărul” (VIDEO)

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile „Garcea” sau „Leana” din scenetele de comedie de la „Vacanța Mare”, a recunoscut că a semnat un angajament cu Securitatea, după ce ar fi fost bătut de un ofițer de contrainformații.

„Garcea” îi face „securiști” pe cei care au dezvăluit faptul că a semnat cu organul represiv din comunism și își motivează gestul într-un filmuleț pe Facebook.

Mugur Mihăescu: „M-au bătut de m-am c***t pe mine!”

„În 1986, pe când îmi făceam stagiul militar la Ploiesti am fost pârât de un coleg de-al meu de cameră, de 18 ani și el, ca și mine, că scriu scrisori de dragoste unei fete din Franța. În urma acestei pâri am fost chemat la domnul ofițer de contrainformații care m-a băgat într-o cămăruță și apoi m-a bătut până m-am c***t pe mine.

După care mi-a spus domnul ofițer că facultatea mea s-a încheiat, că voi fi trimis la canal sau eventual într-un batalion disciplinar dacă nu semnez un angajament. Aveam 18 ani. L-am semnat, da. După un an jumate în care am crezut că m-au uitat, au venit acasă la mine, au venit, m-au luat si m-au dus la sediul Securității din Craiova, acolo unde tovarășul de acolo mi-a oferit o cafea si o țigară de Kent. Cu stânga mi-a întins bricheta și cu dreapta mi-a zburat capul.

Primul gând al lui „Garcea” după Revoluție: „Să-l împușc pe ăla”

După care m-a bătut din nou, dar de data asta nu am mai făcut pe mine. Mi-a zis ‘scrie ce știi tu, ce-ți spunem noi, dar scrie’. Și uite așa, din cele 4-5-6 declarații pe care le-am dat până la Revoluție, acestea au fost metodele specifice de extragere a informaților de la acest turnător al Securității care se află acum în fața dumneavoastră. În 1989 când a început Revoluția primul meu gând a fost să mă duc să-l găsesc și să-l împușc pe ăla din Craiova. De nervi am descărcat un încărcător de AKM în clădire. Mă bucur că nu l-am împușcat că devenea erou al Revoluției,” a spus Mugur Mihăescu.

SOC! Nota informativa a “turnatorului, securistului,jigodiei, conspirationistului, agentului SRI si consilier a lu’ Firea”😁

Publicată de Mugur Mihaescu pe Marţi, 14 iulie 2020

Mugur Mihăescu, unul dintre liderii protestelor anti-guvern din Piața Victoriei

Printre sutele de persoane care s-au strâns, duminică seara, în Piața Victoriei din Capitală, în semn de protest față de măsurile anunțate de autorități pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, s-a numărat și Mugur Mihăescu, care a susținut chiar și un soi de „discurs” în fața negaționiștilor.

Inchide