A alertat Poliția că un om a fost ÎMPUȘCAT. Angajatul unui hotel din Mamaia, amendat cu 1.000 de lei pentru alarmă falsă

A alertat Poliția că un om a fost ÎMPUȘCAT. Angajatul unui hotel din Mamaia, amendat cu 1.000 de lei pentru alarmă falsă
Publicat: 30/07/2018, 13:28
Actualizat: 26/03/2019, 05:42

La scurt timp după apelul la 112, tânărul nu a mai putut fi contactat de polițiști. Autoritățile au făcut verificări și nu au descoperit nicio victimă a unei îmușcături.

„La data de 30 iulie, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați la 112 despre faptul că o persoană ar fi împușcată. În urma apelului, polițiștii au efectuat verificări în zonă și au constatat faptul că apelul nu se confirmă, persoana apelantă nemaiputând fi contactată pentru un timp”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.Surse locale spun că tânărul este angajat al hotelului.

Pentru că a trimis poliția pe piste false, tânărul a fost sancționat, gluma costându-l 1.000 de lei.

„Am vrut să fac o glumă”, a declarat angajatul hotelului din Mamaia.

„În urma verificărilor desfășurate de polițiștii constănțeni, apelantul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, a fost identificat în incinta hotelului Ambasador, din stațiunea Mamaia, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru alertare falsă și utilizarea intenționată a numărului 112, în mod nejustificat, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență”, a menționat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.