A crezut că nu vede bine! Câți lei a dat acest turist american pe un tuns, într-o frizerie din Oradea

A crezut că nu vede bine! Câți lei a dat acest turist american pe un tuns, într-o frizerie din Oradea
Sursă Foto - TikTok
Publicat: 14/08/2022, 09:47
Actualizat: 14/08/2022, 09:48

Un turist american s-a gândit să se tundă în Oradea și a rămas șocat când a văzut suma pe care trebuia să o plătească frizerului. Iată cât a scos din buzunar americanul!

Recent, pe Tiktok a devenit viral un american, sosit în România. Nu este pentru prima dată când turistul ajuns în țară ne laudă oamenii, prețurile și peisajele.

Americanul a rămas impresionat de prețul unui tuns, considerat de el a fi unul mic, spre deosebire de alte țări.

O frizerie din centrul orașului i-a asigurat americanului o nouă tunsoare la puțin peste 80 de lei, lucru pentru care a și menționat în descrierea videoclipului, că România nu se compară cu multe țări.

„Nu îmi este dor de tunsoarea de „doar 45 de euro” din Paris. Sincer, pot sa fiu mai elegant și mai aranjat în România.”, a scris acesta în descrierea tiktok-ului.

Bărbatul a rămas impresionat de prețurile din România sau de ospitalitatea românilor, lucru pentru care a realizat mai multe videoclipuri care au devenit virale destul de repede.

România, iubită de străini

Turiștii străini au început să descopere ușor România în urmă cu câțiva ani. Aici au rămas surprinși de peisajele frumoase și de prețurile accesibile tututor.

Cei care au bătut la pas locurile noastre au rămas șocați de frumusețile multor zone din țară, dar mai ales, pe timpul verii, turiștii vin să se distreze pe litoralul nostru.

Totuși, mai sunt și alte zone pe care turiștii preferă să le cunoască și să se bucure de natură.

Cei care își doresc să petreacă mai multe zile pe litoralul de lângă Dunăre au la îndemână spații de cazare în Bașcov.

Proprietarii de terase au și unități în care vizitatorii să se poată odihni. Condițiile dintr-o cabană sunt foarte bune, iar prețul de cazare ajunge la 200 de lei pe noapte pentru două persoane.

De asemenea, Brașov, Sibiu, Cluj sau Sighișoara sunt atracții turistice pentru cei ce vor să se bucure cu adevărat de un concediu deosebit.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase