A cunoscut un tânăr pe Facebook și s-a dus să se întâlnească cu el. Atunci a început coșmarul

A cunoscut un tânăr pe Facebook și s-a dus să se întâlnească cu el. Atunci a început coșmarul
Publicat: 11/02/2015, 16:54

Potrivit anchetatorilor, tânăra, în vârstă de 22 de ani, din județul Vaslui, le-a spus polițiștilor că a cunoscut un tânăr pe Facebook, iar duminică a venit la Constanța ca să-l întâlnească.

Ea a mai spus că tânărul a dus-o într-un apartament din cartierul Tomis Nord din municipiul Constanța, unde au fost chemați mai mulți bărbați. Fata a fost sechestrată timp de două zile în apartamentul respectiv, bătută și violată.

Tânăra a mai povestit că marți după-amiază, în timp ce în apartament mai rămăseseră doar doi bărbați, a reușit să iasă în balcon, apoi să sară, agățându-se de o balustradă, pe acoperișul unui balcon de la etajul al doilea. De acolo fata a fost ajutată de vecini să intre în casă, fiind anunțată apoi Poliția.

Ulterior, tânăra fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, apoi la Serviciul de Medicină Legală.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale de la Poliția municipiului Constanța au identificat deja patru tineri în acest caz, toți din județul Constanța. Ei sunt suspectați că au participat la comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exectitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase