A mers să-și viziteze amanta, împreună cu soția lui. Cum s-a încheiat seara pentru bărbatul infidel

A mers să-și viziteze amanta, împreună cu soția lui. Cum s-a încheiat seara pentru bărbatul infidel
Publicat: 22/03/2015, 19:24

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Tulcea a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de amanta lui.

Conflictul a izbucnit joi seara, când tulceanul și soția sa au mers în vizită la femeia respectivă. Deși cele două femei erau prietene, partenera de viață a bărbatului nu știa nimic despre aventura celor doi, relatează Știrile ProTV.

La un moment dat, bărbatul și amanta lui s-au retras într-o altă cameră, în timp ce soția a rămas cu cei doi copii mici ai acesteia din urmă. După câteva clipe însă, auzind certuri și țipete din încăperea alăturată, femeia a mers să vadă ce se întămplă. Și-a găsit soțul zăcând pe podea, într-o baltă se sânge.

Speriate, cele două femei au chemat în cele din urmă Salvarea.

„Am fost solicitați de un pacient care are plagă în zona abdominală”, a explicat dr. Salah Killo, de la Ambulanța Tulcea. „(Bărbatul, n. red) stătea cu amanta lui și cu soția și cu cei doi copii. Copiii erau ai amante și grijă de ei avea soția lui. Amanta lui a lovit cu cuțitul în zona abdominală. Pacientul a fost apoi transportat la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale”, a adăugat doctorul.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Poliția a deschis însă o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul.

În funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tulceanul, amanta ar putea fi cercetată pentru tentativă de omor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase