A murit călcat de o mașină pentru că dormea pe mijlocul drumului! Șoferul nu l-a observat pe bărbatul care consumase alcool

A murit călcat de o mașină pentru că dormea pe mijlocul drumului! Șoferul nu l-a observat pe bărbatul care consumase alcool
Sursă Foto - Vremea nouă
Publicat: 10/08/2022, 21:48

Un bărbat din județul Vaslui, care obișnuia să adoarmă în mijlocul șoselei, după ce consuma alcool, a murit călcat de o mașină. Vecinii l-au văzut pe șosea dar nu l-au trezit.

Bărbatul de 50 de ani a fost surprins de mai multe ori în timp ce dormea pe mijlocul drumului, după ce se îmbăta.

În seara de 8 august, s-a strânit pe strada în care și-a găsit și sfârșitul, în fața unui magazin. Persoanele aflate în preajmă nu au intervenit pentru a-l muta de acolo.

Bărbatul a urmat să moară după ce o mașină l-a călcat, decesul fiind aproape instant.

Șoferul, în șoc după ce a realizat incidentul

Autovehiculul care l-a acroșat pe bărbat cu partea lateral-stângă era condus de un șofer în vârstă de 39 de ani, din localitatea Drânceni.

Acesta circula regulamentar, avea permisul auto în regulă si nu consumase alcool. Omul a suferit un șoc atunci când a văzut ce s-a întâmplat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, au spus reprezentanții IPJ Vaslui, potrivit sursei citate, potrivit Vremeanouă.ro.