A murit nepotul lui Elvis Presley. Benjamin Keough avea doar 27 de ani

Redactor:
Mihai Georgescu
A murit nepotul lui Elvis Presley. Benjamin Keough avea doar 27 de ani
A murit nepotul lui Elvis Presley. Benjamin Keough avea doar 27 de ani / Foto: Captură YouTube.com

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California în ceea ce aparant pare a fi o sinucidere. Tânărul de 27 de ani a fost descoperit decedat prin împuşcare duminică de către poliţişti. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Bunicul său era Elvis Presley

Mama sa este devastată şi a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei”, transmite Mediafax.

Ben provine dintr-o familie celebră. Bunicul său este Elvis Presley, cu care semăna izbitor. În 2009 semna un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri. A apărut în câteva filme, iar în afară de asta, nu se cunosc prea multe despre el în mod public. Nepotul lui Elvis nu era activ pe reţelele de socializare.

Motivul pentru care Priscilla a DIVORȚAT de ELVIS PRESLEY. Dezvăluirile ies la iveală după zeci de ani de SPECULAȚII

Priscilla Presley a divorțat de Elvis Presley pentru a vedea „cum este lumea reală”.

„Nu m-a văzut niciodată fără machiaj. Nu voia niciodată să mă vadă când mă îmbrac, voia să vadă doar rezultatul final”, a declarat Priscilla Presley, într-un pentru un post de televiziune.

Cel care îi alegea hainele când mergeau împreună la cumpărături era Elvis.

„Am trăit o viață care nu era a mea, în care cumva m-am pierdut pe mine. Nu am avut parte de anii obișnuiți de adolescență, așa că a trebuit să mă adaptez. Când a început să meargă în turneu, m-am dus să iau lecții de dans – abia atunci am realizat că femeile au o viață a lor”, a mai spus actrița, acum în vârstă de 73 de ani.

„Nu am divorțat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieții mele, dar trebuia să văd cum este lumea reală”, a mai spus Priscilla, care avea 27 de ani când a divorțat de Elvis.

Inchide