Accident cumplit în Dâmbovița. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea fost izbită de un alt autovehicul

Accident cumplit în Dâmbovița. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea fost izbită de un alt autovehicul
Publicat: 10/02/2022, 09:02
Actualizat: 10/02/2022, 09:05

Un accident tragic s-a produs pe Drumul Naţional 7, Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a fost izbită violent într-un sens giratoriu, iar apoi s-a răsturnat.

Victima este un bărbat de 53 de ani. Primele informații arată că de vină ar fi un şofer de 20 de ani, care n-ar fi acordat prioritate, conform stirileprotv.ro.

Şoferul de 20 de ani se îndrepta spre Târgovişte. Nu știe cum s-a ajuns la această tragedie.

Daniel Bolontoc, șoferul cercetat: ”Veneam de la Bucureşti, iar în sensul giratoriu de pe acea stradă mi-a sărit, a ieşit un autovehicul în faţă”.

Reporter: Nu se afla în sensul giratoriu?

Șofer: Nu! Mi-au sărit airbag-urile şi am ieşit în afară.

Anchetatorii au analizat probele de la faţa locului, iar dovezile arată altceva.

Potrivit autorităților, oferul de 20 de ani ar fi venit cu viteză în sensul giratoriu şi a intrat în plin în autoturismul condus de şoferul de 53 de ani. În urma impactului, autoturismul celui din urmă a lovit parapetul şi s-a răsturnat pe şosea.

Victima venea din București și se îndrepta către Dâmbovița, loc în care mergea din când în când să să îngrijească gospodăria.

Eugen Bucur, şef Gardă intervenţie ISU Dâmboviţa: ”S-a constatat existenţa a două victime rezultate în urma accidentului între două autoturisme”.

Şoferul a primit primul ajutor pe loc, iar ulterior a fost dus la o unitate medicală, unde a decedat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase