Accident cumplit la Raliul Iașiului. Pilotul Adrian Răspopa a murit (Galerie Foto)

Accident cumplit la Raliul Iașiului. Pilotul Adrian Răspopa a murit (Galerie Foto)
Foto: Facebook
Publicat: 04/09/2021, 17:25

Un accident cumplit a avut loc în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşiului. Un pilot s-a răsturnat cu mașina și a murit.

Maşina condusă de Adrian Răspopa, în care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod. La fața locului a intervenit un echipaj medical, însă a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD. Pilotul a fost transportat la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

În urma impactului, Adrian Răspopa a suferit leziuni severe la nivelul bazinului, a abdomenului, dar şi la nivelul capului.

Din nefericire, pilotul Adrian Răspopa a decedat.

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă. Adrian Răspopa a avut nevoie de intervenţia medicilor, a fost stabilizat şi e transportat de urgenţă la spital.

Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare. Un elicopter îi preia pe cei doi membri ai echipajului pentru a-i transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Iaşi. Proba specială cu numărul 2 se neutralizează”, anunțaseră organizatorii, pe pagina de socializare a evenimentului.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult