Adevăratul motiv pentru care Andreea Berecleanu părăsește Antena 1. Ce era „forțată” să facă prezentatoarea tv: „Știu că pot privi pe oricine…”

Adevăratul motiv pentru care Andreea Berecleanu părăsește Antena 1. Ce era „forțată” să facă prezentatoarea tv: „Știu că pot privi pe oricine...”
Publicat: 20/02/2020, 10:56
Actualizat: 25/02/2020, 12:25

Andreea Berecleanu a șocat pe toată lumea când a făcut anunțul plecării de la Antena 1. Vedeta renunță la postul de prezentator al emisiunii de știri Observator, în locul ei venind Alessandra Stoicescu, de la A3.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a declarat Andreea Berecleanu.

Prima reacţie a Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1

Andreea Berecleanu, celebra prezentatoare de la Observatorul Antenei, 1 a fost înlocuită de la pupitrul știrilor. Ea a scris un mesaj pentru fanii săi, pe contul ei de Facebook, prin care confirmă infotmația și îi asigură că „nu va acccepta anumite situații impuse”. Citiți continuarea…

Andreea Berecleanu, ADEVĂRUL despre MOTIVUL pentru care a fost înlocuită de la Observator. ACUM e CLAR!

Andreea Berecleanu rupe tăcerea după ce a fost înlocuită de la pupitrul Observatorului de la ora 19.00 al Antenei 1. Citiți continuarea…