Agenții de Securitate de pe un aeroport din Wisconsin au descoperit un câine într-un bagaj, după ce luna trecută au găsit o pisică vie într-o valiză

Agenții de Securitate de pe un aeroport din Wisconsin au descoperit un câine într-un bagaj, după ce luna trecută au găsit o pisică vie într-o valiză
Sursă Foto - CNN
Publicat: 07/12/2022, 14:19

Administrația pentru Securitatea Transporturilor (TSA) din SUA face descoperiri bizare aproape în fiecare săptămână. De data asta, agenții au găsit un pachet cu obiecte ascuțite, dar și un câine ascuns într-un rucsac.

Zilele trecute, un câine a fost trimis ”din greșeală” prin raze X pe Aeroportul Regional Dane County din Madison, Wisconsin.

„Un câine a fost trimis din greșeală prin raze X” la Aeroportul Regional Dane County din Madison, Wisconsin, în această săptămână”, a declarat TSA pe contul său de Twitter.

„Când călătoriți cu orice animal, anunțați compania aeriană și interesați-vă de regulile acesteia”, a precizat agenția în postarea sa.

Totodată, în ultima perioadă se întâmplă tot mai des astfel de incidente.

Luna trecută pe aeroportul JFK din New York, o pisică vie a fost depistată într-un bagaj.

Pisică descoperită într-o valiză de pe aeroportul JFK din New York

Această ultimă descoperire vine după ce luna trecută a fost găsită o pisică vie prinsă într-o valiză pe aeroportul John F. Kennedy din New York.

Biata pisică pe nume Smells a fost tratată cu un festin de Ziua Recunoștinței după chinul prin care a trecut.

Marile companii aeriene din Statele Unite percep taxe pentru călătoria cu un animal de companie la bordul unui avion, uneori chiar mai mari decât costul biletului de avion în sine, motiv pentru care se ivesc tot felul de situații inadimisibile.

American Airlines și United Airlines cer 125 de dolari pentru un singur drum, iar Southwest și Delta percep 95 de dolari pentru un singur drum, potrivit CNN.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase