AGRESIUNE. Atac între copii: Un băiat a ameninţat şi tâlhărit cinci fete

AGRESIUNE. Atac între copii: Un băiat a ameninţat şi tâlhărit cinci fete
AGRESIUNE. Atac între copii: Un băiat a ameninţat şi tâlhărit cinci fete / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 27/05/2020, 22:15
Actualizat: 06/04/2021, 22:30

 Cinci adolescente de 14 ani au fost ameninţate şi jefuite de un băiat de 13 ani. Conform Mediafax, incidentul s-a produs ziua în amiaza mare în oraşul Brăila.

Tâlhărirea celor 5 fete a avut loc miercuri

Cinci adolescente din oraşul Brăila au fost tâlhărite pe o stradă din oraşul Brăila. Incidentul s-a produs miercuri, iar autorul tâlhăriei, un băiat de 13 ani, a reuşit să fure suma de 91 de lei.

Incidentul a fost anunţat la Poliţie, poliţiştii reuşind să-l prindă pe agresor la puţin timp după reclamaţie.

„La data de 27.05, în jurul orei 17:16, poliţiştii împreună cu jandarmii au reuşit să-l depisteze, pe raza municipiului, pe un minor, în vârstă de 13 ani, din Brăila, bănuit că, în urmă cu puţin timp, ar fi deposedat, prin ameninţare, 5 minore, în vârstă de 14 ani, din Brăila, de suma totală de 91 de lei. Acesta a fost condus la sediu pentru cercetări”, au declarat reprezentanții IPJ Brăila pentru Mediafax.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tâlhărie şi continuă cercetările.

Patru minori au fugit dintr-un centru pentru copii cu dizabilități, unde s-au înregistrat 19 cazuri de infectare cu COVID-19

Patru minori instituţionalizaţi în Centrul ”Sancta Maria” Piatra-Neamţ sunt căutaţi de poliţişti după ce, duminică seara, au fugit din instituţie, a declarat, luni dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Dimitrie Mocanu, relatează Agerpres.ro.

Este vorba de trei băieţi şi o fată cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

„Poliţiştii au stabilit faptul că minorii părăsesc în mod frecvent Centrul ‘Sancta Maria’ din Piatra-Neamţ fără acordul personalului de supraveghere. Poliţiştii au efectuat verificări atât pe raza municipiului Piatra-Neamţ, cât şi la persoanele şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceştia, însă nu au fost identificaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase