AGRESIUNE. Un bărbat care avea ordin de protecție și-a bătut soția și băiatul, în casa socrilor

Redactor:
Dragos Tanase
AGRESIUNE. Un bărbat care avea ordin de protecție și-a bătut soția și băiatul, în casa socrilor
Un bărbat care avea ordin de protecție și-a bătut soția și băiatul, în casa socrilor (FOTO: Arhivă)

Polițiștii din Huși au fost sesizați, prin 112, că un bărbat de 44 de ani, din Vinețești, comuna Oltenești, județul Vaslui, încalcă măsurile ordinului de protecție emis împotriva sa, intrând fără drept în locuința socrului său, unde și-a bătut soția și fiul.

Femeia fugise la părinții ei, pentru a scăpa de furia acestuia, dar bărbatul a urmărit-o și acolo și a lovit-o. Mai mult, când a încercat să își apere mama, și fiul celor doi a fost bătut.

Poliţiştii au stabilit că în data de 24 iunie, Judecătoria Huși a emis un ordin de protecție față de bărbat. Cinci zile mai târziu, însă, el a încălcat prevederile acestuia, mergând la locuința soției sale și a provocat scandal.

Femeia a fost nevoită să meargă la locuința părinților săi, împreună cu fiul în vârstă de 17 ani, pentru a scăpa de furia acestuia, dar la scurt timp, bărbatul de 44 de ani a intrat în locuința socrilor săi și a refuzat să o părăsească când i s-a cerut acest lucru. Aflat în locuință, acesta și-a bătut soția, iar când fiul a încercat să-și apere mama, a fost la rândul său lovit.

Femeia și fiul ei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

O femeie a fost înjunghiată de soțul gelos, într-un apartament din București

Polițiștii Secției 13 au fost sesizați, printr-un apel la 112, că o femeie a fost înjunghiată într-un apartament de pe strada Prevederii din sectorul 3 al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști, alături de două echipaje medicale de la SMURD, care au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile acestora, a fost declarat decesul victimei.

Aceasta fusese înjunghiată de mai multe ori cu un obiect ascuțit în abdomen, chiar de către soțul ei, motivul faptei sale fiind gelozia, din primele informații ale anchetatorilor. Bărbatul are 49 de ani, iar soția sa avea 47 de ani.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul, precum și pentru identificarea și depistarea făptuitorului, care este căutat acum de oamenii legii.

O femeie din Botoșani a murit, după ce soțul i-a dat foc din cauza geloziei

O femeie de 43 de ani, din Botoșani, a murit la spital, unde a stat internată patru zile, după ce iubitul ei i-a dat foc din gelozie.

Victima a ajuns la Spitalul de Arși din Iași, în luna mai, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rezistat mai mult de patru zile.

Inchide