Agresorul de la mitingul PSD din Brașov a fost identificat de polițiști la trei zile după incident

Redactor:
Ioana Sfârlea
Agresorul de la mitingul PSD din Brașov a fost identificat de polițiști la trei zile după incident
Bărbatul care a luat la bătaie, duminică, un alt bărbat care striga lozinci împotriva PSD, la mitingul de susținere a social-democraților din Brașov, a fost găsit de polițiști. Acesta are 75 de ani și este cercetat penal pentru lovire și alte violențe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presupusul agresor este un bărbat din Brașov, în vârstă de 75 de ani, acesta fiind identificat de polițiști la trei zile după incident.

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Politie Brașov au identificat agresorul în persoana unui bărbat în vârstă de 75 ani din municipiul Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul agresat nu a depus plângere”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Doi bărbați s-au luat la bătaie, duminică, la mitingul PSD desfășurat în Piața Sfatului din Brașov, după ce unul dintre ei a strigat lozinci împotriva PSD. Bărbatul lovit a fost dus în duba Jandarmeriei, „pentru a fi izolat de ceilalți participanți la manifestare”, potrivit reprezentanților Jandarmeriei Mobile Brașov. Căutarea agresorului a început imediat după incident, spun jandarmii brașoveni, în condițiile în care acesta dispăruse în mulțime.

După încheierea mitingului, cazul a fost preluat de Secția 1 Poliție Brașov, pe raza căreia se află locul în care s-a desfășurat evenimentul.

 

Inchide