Air France a introdus, de luni, a patra cursă zilnică pe ruta București – Paris

Air France a introdus, de luni, a patra cursă zilnică pe ruta București - Paris
Publicat: 30/03/2015, 16:00
Actualizat: 31/01/2019, 04:34

„Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România și restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez”, se arată într-un comunicat al Air France.

Potrivit companiei, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute și maxim 2h și 40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h și 45minute.

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Începând cu anul 2004, Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2014, Air France și KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele două companii aeriene oferă în prezent clienților acces la o rețea care acoperă 231 de destinații în aproape 100 de țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase