ALARMĂ. O angajată a Poliției Locale Sector 3 a plecat din izolare și s-a dus la serviciu. Poliția nu a mai găsit-o acasă!

Publicat: 30/03/2020, 21:47
Actualizat: 30/03/2020, 23:44

O angajată a Poliției Locale Sector 3 a mers la serviciu cu toate că locuiește împreună cu mama sa, izolată la domiciliu după ce a revenit în țară dintr-o zonă de risc. Pentru că nu a fost găsită acasă de polițiști, femeia a mărturisit că a ieșit cu voia șefului ei, care i-a cerut să aducă o adeverință eliberată de medicul de familie din care să reiasă că nu are simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse din Poliție, la data de 24 martie, un echipaj mixt, format dintr-un subinspector al Poliției Sectorului 3 și un polițist local, au mers la adresa Constanței P, în vârstă de 77 de ani, care se aflata în izolare pe motiv că, la data de 15 martie, revenise dintr-o zonă de risc. După ce au verificat, polițiștii au constatat că, de fapt, la adresa respectivă figurează și fiica bătrânei, Mirela B. de 52 de ani, dar care lipsea de acasă. După ce a luat numărul de la mama acesteia, ofițerul de poliție a sunat-o pe femeie, care i-a comunicat că lucrează în cadrul Poliției Locale Sector 3 și se află la serviciu.

Aceasta a adăugat că a anunțat conducerea cu privire la faptul că mama ei a revenit dintr-o zonă de risc și a fost îndrumată la medicul de familie pentru a-și lua o adeverință. În baza acestei hârtii, femeia polițist local s-a dus, apoi, fără probleme, la serviciu.

Trebuie spus că adeverința invocată de angajata Poliției Locale conținea o serie de constatări făcute de medicul de famile, care a scris că, în momentul examinării, Mirela B nu prezenta simptome specifice unei infecții respiratorii, nu avea febră, nu tușea, nu o durea în gât și nici nu avea difultăți la respirație. În plus, acest consult a avut loc în data de 16 martie, adică la numai o zi după ce mama ei a revenit acasă și a intrat în izolare.

Subinspectorul care a făcut verificarea, a întocmit un proces verbal în care a menționat și faptul că i-a cerut femeii să revină acasă și să intre imediat în izolare.
Contactat telefonic, Adrian Bratu, directorul Poliției Locale Sector 3 a declarat că, de fapt, angajata respectivă ar fi stat în izolare și că mama ei, care „nu revenise dintr-o zonă roșie și nici nu se afla pe lista Direcției de Sănătate Publică, a și terminat izolarea de 14 zile și nu s-a confirmat infectarea cu noul coronavirus”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Scandal la Antena 1. De ce au refuzat Petre și Buble să participe la ediția...
FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica Andreei Esca, apariție controversată
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Poliția a dat verdictul în accidentul lui Gigi Becali! Lovitură grea pentru miliardar: Ionuț Luțu...
30 noiembrie şi 1 decembrie, zile libere legale. Ce compensaţii trebuie să primeşti de la...
Surpriza Dacia pentru toți ROMÂNII. Anunțul a fost făcut azi!
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Cum poate fi anihilat în doar două secunde virusul SARS-CoV-2. Descoperirea medicilor din Israel
Scandal la Antena 1. De ce au refuzat Petre și Buble să participe la ediția...
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Ziua Națională a României, MARCATĂ la Constanța
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Un bărbat a murit după ce a coborât din mașină să-și remedieze o avarie
Cea mai cumplită veste pentru România tocmai a venit: "Să sperăm că nu ajungem acolo"
Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...