ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Violeta Alexandru, în pre-campanie pentru semnături / Atacuri dure la PSD: „Vom îndrepta legile strâmbe!”

Redactor:
Mihai Georgescu
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Violeta Alexandru, în pre-campanie pentru semnături / Atacuri dure la PSD: „Vom îndrepta legile strâmbe!”
ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Violeta Alexandru, în pre-campanie pentru semnături / Atacuri dure la PSD: „Vom îndrepta legile strâmbe!” / Foto: Facebook, Violeta Alexandru

Liderul PNL București, Violeta Alexandru, se află în pre-campania de semnături pentru alegerile parlamentare 2020. Ministrul Muncii atacă PSD pe toate fronturile și răspunde la întrebarea: „Ce urmează să facă PNL în Parlament?”

„Mergând acum pe teren, alături de voluntarii noștri în pre-campania de semnături pentru alegerile parlamentare, după toate aceste luni de mandat, la întrebarea legitimă: ce urmează să facă PNL în Parlament, răspund imediat (până să apuc să vorbesc despre proiectele noastre).

Vom îndrepta legile strâmbe, inaplicabile, cele care generează blocaje în loc să miște lucrurile, cele de un populism cum nu credeam că mai este posibil. Legi și modificări strâmbe pe care PSD le-a trecut recent prin parlament. Ca să ia voturi. Atât, indiferent de consecințe. Am avut ocazia să aud argumentele PSD din parlament: se bucură când blochează o țară întreagă. Pentru propriile lor interese (voturi, acum) se bucură să blocheze inițiativele corecte, mai ales dacă acest blocaj îi afectează pe oamenii corecți.

„Trebuie să facem curățenie”

Poate credeați că doar în administrația locală trebuie să facem curățenie. La parlament, prin amploarea impactului, prin ura pe care o sădește PSD între diferite categorii de cetățeni, e și mai rău.

Mai jos 2 exemple de legi făcute praf de curând de PSD, care nu pot fi aplicate. Mă străduiesc să le îndrept cât pot de repede cu ajutorul colegilor mei din Parlament.

• Legea cu privire la acordarea stimulentului de risc pentru TOT personalul din asistență socială și comunitară, indiferent dacă a fost sau nu implicat în prevenirea răspândirii Covid. 5000 de ron la mii de angajați (cum a ajuns la această sumă, ei știu). Cum s-ar zice: de la PSD fără număr. De unde credeți că dau, fără niciun criteriu, acești bani? De la cei care muncesc.

Guvernul inițiase o propunere corectă prin care acorda, cu un calcul riguros al zilelor (este vorba de bani publici!), o sumă corectă doar pentru cei care au primit sarcini suplimentare în lupta contra Covid. Cei care muncesc sunt văzuți de Guvernul actual.
Din păcate, banii cu care aruncă PSD peste tot nu sunt din conturile PSDului, tot de la cei care muncesc în România sunt. Nu le pasă! Ei nu sunt obișnuiți cu munca.

• Legea pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19, cea care prevede acordarea unui sprijin pentru urmașii cadrelor medicale decedate din cauza Covid. A ieșit din Parlamentul majoritar PSD fără să se menționeze dacă se dă fiecărui copil acel sprijin sau tuturor aceeași sumă, din ce buget se suportă, care este instiuția care gestionează aplicarea legii, cine plătește efectiv.

„Sunt de un populism incredibil. Acesta este PSD!”

Nu îi interesează să facă legi bune. Sunt de un populism incredibil în această perioadă. Acesta este PSD. Aruncă totul în aer, sădește ură între oameni, nu va aprecia niciodată pe cei care muncesc, nu suportă corectitudinea.

Am ajuns să cred că se bucură când oamenii se ceartă între ei. De fapt, fac legile inaplicabile doar pentru plăcerea de a da vina pe Guvern. Vă spun direct: ei nu vor ca cei care merită să primească ceea ce li se cuvine. Vor blocaj. Toxic partid.

Eu am răbdare să explic oamenilor. În România trebuie să facem treabă, nu să distrugem, nu să blocăm”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
Poveste demnă de Dosarele X, la Cluj! Femeia A MURIT, dar soţul a readus-o la...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali! Bombă: îl concurează pe Ion Țiriac. `Rețineți ce...
Benone Sinulescu, călcat de hoți! L-au lăsat fără toată munca de un an de zile,...
CORONAVIRUS 18 aprilie. Situaţia pe judeţe. Doar 5 judeţe au peste 100 de cazuri noi....
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Un cuplu a cumpărat două acţiuni Amazon în 1997. Cât valorează acum
Poveste demnă de Dosarele X, la Cluj! Femeia A MURIT, dar soţul a readus-o la...
Experimentul INUMAN care s-a petrecut la Pitești. Încercarea de DISTRUGERE a personalității umane, o pată...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Horoscop 19 aprilie 2021. Zodia care trece peste perioada dificilă
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Horoscop - luni, 19 aprilie 2021. N-o să-ți vină să crezi ce se întâmplă cu...
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Inchide