Alegeri prezidențiale 2019 | Doi miri români au votat în Germania, după care au revenit la petrecere, alături de nuntași FOTO

Redactor:
Gandul
Alegeri prezidențiale 2019 | Doi miri români au votat în Germania, după care au revenit la petrecere, alături de nuntași FOTO
Doi miri nu au uitat de datoria civică de a vota și au mers la urnă în diaspora, pentru alegerile prezidențiale 2019. Cuplul de tineri a votat la o secție din Germania.

Cei doi miri au fost fotografiați și imaginile au ajuns pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Germania.

Mireasa a votat alături de proaspătul soț, transformând cea mai importantă zi din viața lor într-una și mai plină de sens: ziua votului pentru Cotroceni.

Ulterior, mirii au revenit la petrecere, alături de nuntași. Scena impresionantă s-a petrecut la secția de votare numărul 181 din orașul Sogel, din nord-vestul Germaniei.

Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru alegerea Președintelui României continuă în 816 secții de votare din Asia, Europa, Africa, America de Nord și America de Sud, transmite Ministerul de Externe.

Peste 285.000 de alegători au votat în străinătate la alegerile prezidențiale până la ora 21.00, din care 259.889 de alegători au votat pe liste suplimentare, iar 25.189 sunt votanți pe listă corespondență, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central.

foto: Facebook Ambasada României în Germania

Inchide