Alexandra Stan bătută. Tatăl artistei: „Fata mea a fost aruncată ca o cârpă în stradă, bătută și plină de sânge. Am declanșat procesul legal”. VIDEO

Publicat: 17/06/2013, 19:06
Actualizat: 29/07/2014, 19:48

Alexandra Stan susține că a fost bătută de managerul său. În urmă cu o zi, pe pagina de Facebook a vedetei apăruse un mesaj în care echipa acesteia anunța că Alexandra Stan a suferit un accident de mașină și că se reface. Într-un interviu pentru gândul, tatăl Alexandrei Stan susține că fiica lui a fost bătută și aruncată din mașină de managerul Marcel Prodan. Până la această oră, managerul nu a putut fi contactat.

ALEXANDRA STAN BĂTUTĂ. ALEXANDRA STAN nu a avut accident, ci a fost bătută de manager. Ce spune ALEXANDRA STAN

Ce spune tatăl Alexandrei Stan: „Norocul ei a fost că a oprit un cetățean străin mașina când a văzut-o acolo chircită și plină de sânge”

Pentru că și-ar fi întrebat managerul de banii care i se cuvin după șase luni în care a tot avut concerte și nu a văzut niciun leu, Alexandra Stan a fost bătută și aruncată în stradă de cel cu care împărțea succesul și onorariul. Asta susține tatăl vedetei, într-un interviu acordat gândul.

Bărbatul declară că fiica lui ar fi fost bătută de unul dintre manageri, Marcel Prodan. Totul a început de la bani, în weekend, la studioul lui din Constanța. Alexandra l-a întrebat de bani, sâmbătă, iar el „a bătut-o de a lăsat-o inconștientă”, susține tatăl vedetei. „Două ore a stat fiica mea acolo, iar când și-a revenit a cerut să vină acasă, la Valu lui Traian”, mai spune acesta.

Pe drum, conflictul ar fi continuat, iar la intrarea în localitatea natală, Alexandra Stan ar fi fost aruncată din mașină de către Marcel Prodan. „Zăcea acolo, pe șosea”, povestește pentru gândul George Stan. „Norocul ei a fost că a oprit un cetățean străin mașina când a văzut-o acolo chircită și plină de sânge. A venit și un echipaj de poliție care mi-a luat fata și a dus-o urgent la spital”, mai spune acesta precizând că atât actele lui Prodan, cât și ale Alexandrei ar fi rămas la poliție.

FOTOGRAFIE-ȘOC: Alexandra Stan, bătută – băgată în spital de manager: „Nu am avut niciun accident, m-a bătut managerul”

Potrivit tatălui vedetei, poliția ar fi făcut un proces-verbal.

George Stan spune că a aflat abia duminică ce s-a întâmplat cu fiica lui. „Avea telefonul descărcat și nu a avut cum să mă anunțe”, povestește bărbatul care a mers la Constanța să-și aducă fata acasă după ce ar fi primit un telefon de la o prietenă a Alexandrei.

„Lu’ maică-sa i-a venit rău, iar mie..ce să vă zic”, spune cu greu bărbatul. „În 25 de ani nu mi-am bătut o dată copiii, iar acum vine un nemernic și-mi nenorocește fata…Am crezut că mor”, continuă bărbatul. „O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate. Avem avocat, am depus plângere la Parchet, avem martori și procesul-verbal de la poliție”.

Foto: Gelu Strâmboaia / Mediafax

Luni la prânz, George Stan își păzea fiica, care încerca să se odihnească. „După-amiază merg cu ea la Constanța, la spital, să o vadă din nou medicii. Fata mea se simte rău, are ochii tumefiați și o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele. Alexandra are doar un rinichi pentru că așa s-a născut”, mai spune bărbatul.

Foto: Cancan

Nu vrea să audă de scuze din partea celui pe care-l numește nemernic, Marcel Prodan. „Ce scuze? Nu am ce discuta cu el. Cu acest om o să discute doar avocatul nostru”, spune George Stan.

Foto: Marcel Prodan / pagina personală de Facebook

Întrebat despre natura relațiilor dintre Alexandra și manager, George Stan susține că era una profesională, nu de iubire: „Erau colegi și aveau relații profesionale. Cu amândoi era colegă; și cu Prodan și cu celălalt manager, cu Andrei Nemirschi, dar acestuia nu am ce să-i reproșez. Nici nu e țară”.

Ar fi căutat-o Marcel Prodan în ultimele ore pe Alexandra? „Nu a venit s-o vadă, nu a sunat-o. Și-a închis telefonul, știu că-l sună toată lumea să-l întrebe de ce-a făcut asta”, spune tatăl vedetei.

Mai mult, George Stan nu înțelege de ce a fost nevoie de mesaje mincinoase pe Facebook. „Alexandra are 2 milioane de fani care acum sunt îngrijorați că ea ar fi în comă. Alexandra nu are cum să le răspundă, pentru că doar managerul ei are acces la mail, la site și la contul ei de Facebook. Tot ce a scris pe Facebook e o minciună”, mai spune bărbatul.

Alexandra Stan a cucerit lumea cu piesa „Mister Saxobeat”, alăturându-se celorlalți artiști români care au stat săptămâni la rând pe primele locuri în topurile din întreaga lume – Inna și Eduard Maya.

„Mr. Saxobeat” a fost hit-ul care a transformat-o în vedetă internațională. Piesa a stat șase săptămâni pe primul loc în faimosul top Billboard din Statele Unite, record atins doar de Madonna sau Lady Gaga.

În urmă cu doi ani, numele Alexandrei, alături de cel al Innei și al lui Eduard Maya apărea într-o știre AFP. Starurile din România încing ringurile de dans din Europa și America cu melodiile lor simple, scria sursa citată. Succesul lor în afară reprezintă „un balsam pentru o țară puternic afectată de criză”, văzută de străini ca fiind „săracă, tristă și coruptă”, nota AFP.

George Stan, tatăl Alexandrei / captură tv

Ce va face artista în viitor? „Alexandra Stan e un nume”, susține tatăl vedetei. „Iar numele ei rămâne. Nimeni nu știe cine e Prodan ăsta”, mai spune George Stan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...