„Am găsit mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie”. Ministrul Transporturilor solicită demiterea șefului aeroportului Otopeni

Redactor:
Dorin Oancea
„Am găsit mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie”. Ministrul Transporturilor solicită demiterea șefului aeroportului Otopeni
Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat demiterea șefului aeoportului Otopeni, Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte și igrasie.

„Am efectuat in aceasta dimineață o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României și anume Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulțumiți de ceea ce văd în acest aeroport. La fața locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este așa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilități nu funcționau, lifturile, la fel. Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.

La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiți sa stea pe marginea scărilor și pe pervazul geamurilor. Mizeria și delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investițiilor este vizibilă, deși ar putea sa existe investiții pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulțumit de acest management al companiei si cu siguranță românii merita un altfel de management”, a postat Cuc pe Facebook.

 

Foto: Răzvan Cuc

Inchide