ANUNȚ. Marian Vanghelie: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5

ANUNȚ. Marian Vanghelie: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5
ANUNȚ. Marian Vanghelie: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5 / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 18/06/2020, 23:57
Actualizat: 06/04/2021, 21:01

Marian Vanghelie ar putea să candideze la Primăria Bucureștiului. Fostul primar al Sectorului 5 a vorbit despre eventuala candidatură într-un interviu acordat pentru Antena 3.

Marian Vanghelie spune că are mai multe propuneri

”S-ar putea să candidez, am mai multe propuneri. Suntem în discuții. Partidul meu este înființat nou și eu îl conduc. Suntem în discuții cu mai multe partide, din astea mai micuțe pentru că nu ne interesează să discutăm cu PSD și PNL. Cred că în România trebuie cu totul și cu totul altceva în acest moment. Da, au fost propuneri. Pentru a candida la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la Sectorul 5 și aș câștiga.”, a spus fostul primar al Sectorului 5.

Fostul edil afirmă că poate candida pe persoană fizică în Sectorul 5

”Au fost propuneri. Nu știu încă ce o să fac. Eu am fost consacrat la primăria Sectorului 5, nu mă duc să candidez în altă parte. În funcție de ce decid mai mulți președinți de partid. Încercăm să ne coalizăm cu alte partide, pentru a putea avea o forță. În Sectorul 5 pot candida pe persoană fizică, cum am spus eu la un moment dat. Chiar o să mă gândesc”, a declarat Marian Vanghelie.

Vanghelie a fost jefuit acum câteva luni

Au furat un tablou de Pătrașcu, două ceasuri, niște bijuterii ale soției, butoni de-ai mei, cam tot ce-au prins. Nu am făcut o estimare, s-a făcut doar într-o formă oarecare, nu am făcut o estimare reală. Problema a fost că și-au permis să intre la 3 și ceva în casă, nu ajunsesem acasă, dar erau soția, copilul, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat așa lucrurile (…), a declarat fostul primar.

„De pe camerele de la vecini știm că au fost două persoane care au stat cam 25 de minute, credem că a fost și o a treia persoană cu o mașină” – Marian Vanghelie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase