Aproximativ 120 de oameni au fost evacuați dintr-un magazin din Ploiești, din cauza unui miros misterios. UPDATE: Cauza, posibil de la un spray iritant

Aproximativ 120 de oameni au fost evacuați dintr-un magazin din Ploiești, din cauza unui miros misterios. UPDATE: Cauza, posibil de la un spray iritant
Publicat: 18/04/2019, 21:45

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că detectorul de substanțe nu a detectat nimic deosebit în cazul magazinului din care au fost evacuate preventiv 120 de persoane.

„Dacă există o substanță periculoasă, ne modifică nouă concentrația de oxigen, dar aparatul a indicat ca oxigenul se află in limite normale. Posibil ca la subsolul clădirii să se fi pulverizat un spray de autoapărare”, a spus Vasiloae.

Știrea inițială:

Aproximativ 120 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin din Ploiești, joi seara, din cauza unui miros iritant, ce vine de la subsolul clădirii. Șase muncitori care se simt rău primesc ajutor medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari asigură măsurile de protecție la un magazin aflat lângă Gara de Sud din Ploiești.

Din cauza unui miros iritant, încă necunoscut, ce vine de la subsolul magazinului, șase muncitori au avut nevoie de intervenție medicală pentru că spun că se simt rău.

„Șase muncitori manifestă o stare de rău, motiv pentru care se află în ambulanțe pentru a fi evaluați medical. Toți cei șase manifestă stare de rău, respectiv greață și amețeli. Este și o echipă de la gaze care face măsurători și facem și noi cu aparatele noastre”, a declarat Vasiloae.

Aproximativ 120 de persoane aflate în supermarketul de la parterul centrului comercial sunt evacuate preventiv.